Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia har en stor serber på besøg

Jonas Dal og FC Fredericia har en ny angriber til prøvetræning. Arkivfoto:Yilmaz Polat
Den serbiske angriber Pavle Radunovic er den seneste prøvespiller i FC Fredericia. Han ses an i denne uge.

Fredericia: FC Fredericia leder med lys og lygte efter en angriber, der kan spille duet med amerikanske Steven Enna spidsen af klubbens offensiv. Nu er lyskeglen for en stund peget mod den serbiske angriber Pavle Radunovic, som træner med klubben i denne uge.

Han er 23 år gammel og 1,91 centimeter høj, og så har han en faretruende fysik. Ved mandagens træning kom hans evner ikke rigtig på prøve, men han fremviste fine pasningsevner og en ganske udmærket teknik. Om han kan score mål er stadig et spørgsmål, der blæser i vinden, men det er også umuligt at fælde dom efter én træning.

- Han har spillet i russisk og serbiske fodbold, og der er forholdene ikke altid lige så gode som her i Vesteuropa. Han kommer fra et sted, hvor man ikke altid får løn til tiden, og hvor banerne ikke altid er gode. Så han vil gerne genstarte sin karriere her, siger cheftræner Jonas Dal.

Pavle Radunovic er født i Beograd og har spillet i de serbiske klubber Sindelic bg og OFK Beograd. Desuden har han været i den russiske klub Baltika. Alle tre er klubber i den næstbedste række i deres respektive lande.

Annonce
Der er ikke lang tid, til vi skal af sted. Men jeg tror på, at truppen er klar inden.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia

En komplet trup

Pavle Radunovic er i første omgang i FC Fredericia i denne uge. Han er kommet til klubben via en agent - den samme agent der skaffede Chuma Anene til Danmark. Chuma Anene var ikke til prøvetræning i FC Fredericia, før han skiftede på en lejeaftale fra FC Midtjylland. Og den store nordmand blev ingen succes.

- Planen er, at han er her til og med torsdag, hvor vi spiller træningskamp mod FC Midtjylland. Og så må vi se, siger Jonas Dal.

Der er lidt under en uge til at FC Fredericia drager på træningslejr i Tyrkiet. Jonas Dal vil gerne have truppen på plads inden, og med tilgangen af Victor Torp, der skiftede til FC Fredericia på en lejeaftale mandag, er cheftræneren kommet tættere på.

- Der er ikke lang tid, til vi skal af sted. Men jeg tror på, at truppen er klar inden, siger Jonas Dal.

I forrige uge havde FC Fredericia fire prøvespillere til træning i skikkelser af Oliver Fredsted, Joachim Wagner, Patrik Johannesen og Aramis Kouzine. De er ikke glemt.

- Ingen af dem er udelukket. Vi taler lidt om dem, og så må vi se, siger Jonas Dal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce