Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia henter dygtig back hjem fra Viborg

Mikkel Knudsen er tilbage i FC Fredericia efter to et halvt år i Viborg. Foto: Johnny Pedersen
FC Fredericia har hentet Mikkel Knudsen tilbage fra Viborg. Han foretog i januar 2018 det modsatte skifte og stod uden kontrakt efter denne sæson.
Annonce

Fredericia: Mikkel Knudsen er atter at finde i FC Fredericias trup.

Den nu 27-årige højreback har skrevet under på en kontrakt med klubben, der gælder for de kommende to år. Knudsen skiftede tilbage i januar 2018 fra netop FC Fredericia til Viborg, så han er en spiller, som klubben kender godt.

- Vi kender ham, og han kender os. Han passer ind vores spilsystem og kender flere af vores spillere. Han er en rutineret spiller, som har været i en større klub end FC Fredericia. Han er vant til et stort pres, siger FC Fredericias direktør Stig Pedersen.

FC Fredericia stod inden Knudsens skifte uden fast højre back, da Jacob Buus har forladt klubben til fordel for en superligatilværelse i AC Horsens. Jacob Buus har været en dygtig spiller for klubben, men Mikkel Knudsen er bestemt heller ingen hr. hvem-som-helst.

I Nordicbetliga-sammenhæng, er han en dygtig højre back. Vi får lidt mere drøjde ind i forsvaret, end vi havde med Jacob Buus.


I Nordicbetliga-sammenhæng, er han en dygtig højre back. Vi får lidt mere drøjde ind i forsvaret, end vi havde med Jacob Buus.

Stig Pedersen, direktør for FC Fredericia


Da han forlod FC Fredericia i 2018, var han en af klubbens bedste spillere, og selvom han ikke har været fast mand i Viborg det seneste år, har han alligevel spillet 73 kampe for den klub, han nu forlader.

Han er en fuldgod erstatning.

- I Nordicbetliga-sammenhæng, er han en dygtig højre back. Vi får lidt mere drøjde ind i forsvaret, end vi havde med Jacob Buus, siger Stig Pedersen.

Til gengæld mister man så Buus' rasende fart.

Annonce

Flere på vej

FC Fredericia er i fuld gang med at styrke truppen til den kommende sæson, og der er flere spillere på vej. Hvilke positioner der er tale om, vil Stig Pedersen ikke ind på. Men man taler blandt andet med FC Midtjylland om lejespillere.

- Vi snakker med dem om, hvilke spillere vi skal have til fra dem. Og vi melder noget ud, når tingene er på plads. Truppen skal gøres komplet, for der er forsvundet seks spillere. De skal erstattes. Nu er Jacob Buus blevet erstattet, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia sluttede som nummer tre i tabellen i den netop overståede sæson. Klubbens bedste placering i 10 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Politikere undrer sig også efter Enhedslistens kritik: Hvor mange kommunale millioner er der sat af til folkeskolen?

Fredericia

Enhedslisten retter mistanke mod eks-borgmester og kommunaldirektør: Frygter udvalgssager er blevet fjernet og velfærdsbudget er pustet kunstigt op

Fredericia

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Fredericia For abonnenter

Skal jonglere mellem morhatten, lærerhatten og arbejdshatten: Mette føler ikke, hun slår helt til

Annonce