Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia mister en af sine bedste spillere

Andreas Oggesen stopper i FC Fredericia til sommer. Han skifter til Silkeborg. Arkivfoto: Morten Pape
Andreas Oggesen stopper i FC Fredericia ved kontraktudløb denne sommer. Midtbanespilleren skifter til Silkeborg.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia mister en af sine mest toneangivende spillere denne sommer. Andreas Oggesen skifter til Silkeborg, når hans kontrakt med FC Fredericia udløber efter denne sæson.

Skiftet er blevet offentliggjort på Silkeborg IF's hjemmeside. Han får en tre-årig kontrakt i klubben.

- Silkeborg IF er en fed klub med en fed spillestil, og det har jeg enormt stor lyst til at blive en del af. Samtidig har jeg et brændende ønske om at komme til at spille i 3F Superligaen igen, og dér tror jeg på at chancen er stor i SIF, siger Oggesen til klubbens hjemmeside.

I FC Fredericia begræder man tabet af midtbanespilleren, som blev kåret til klubbens bedste spiller efter sidste sæson.

- Vi er ked af at miste Oggesen, og vi ønsker ham alt det bedste. Han har været en vigtig figur på og uden for banen, så vil han blive savnet, siger FC Fredericias direktør Stig Pedersen til klubbens hjemmeside.

Andreas Oggesen kom til FC Fredericia i sommeren 2016 og har manifesteret sig som en bærende spiller for klubben. Han har spillet 132 kampe og scoret fem mål for klubben. I indeværende sæson har han ikke været så toneangivende som vanligt, da han har fået en stor del af efteråret ødelagt af skader. I alt er det blevet til otte kampe fordelt på 485 minutter.

Annonce

Forlænger med angriber

Samtidig med meldingen om Oggesens exit meldte FC Fredericia ud, at klubben har forlænget aftalen med angriberen Justin Shaibu. Hans kontrakt udløb til nytår, men han har fået en ny, som løber til denne sommer.

- Vi er glade for at have forlænget med Justin, da han har vist et højt niveau, siden han trådte ind midt i efteråret. Vi håber, han går et stort forår i møde, hvor han kan levere flere gode præstationer, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia påbegyndte træningen frem mod den nye sæson torsdag formiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce