Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia overvintrer på andenpladsen

Vejle Boldklubs Diego Montiel har scoret sejrsmålet til 4-3 i NordicBet-Liga kampen mellem Viborg FF og Vejle Boldklub på Energi Viborg Arena, 28. november 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Torsdag aften blev årets sidste kamp i 1, division spillet, og den endte med en 4-3-sejr til Vejle Boldklub. Resultatet betyder, at FC Fredericia har tre point op til førstepladsen, når foråret begynder.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia er med helt i toppen af 1. division, når foråret begynder.

Torsdag aften spillede Viborg og Vejle Boldklub årets sidste kamp i 1. division, og efter en sejr på 4-3 til VB, kan FC Fredericia konstatere, at der er tre point op til andenpladsen, når sæsonen genoptages til marts.

Kampen i Viborg var fantastisk, og over 4000 mennesker bevidnede et studie i, hvordan man kan underholde masserne i en fodboldkamp. Viborg bragte sig foran med 2-0 tidligt i kampen, men VB kom tilbage på 2-2, før Viborg scorede igen.

Udligningen kom dog fra notorisk farlige Kjartan Finnbogason, og cirka 10 minutter før tid scorede 10'eren Diego Montiel et mageløst mål, da han sendte bolden helt op i krogen fra distancen. Og så vandt Vejle med 4-3.

Resultatet var det værst tænkelige for FC Fredericia.

Havde Viborg vundet, havde der være et point op til førstepladsen. Uafgjort havde givet samme facit, men nu er der tre point op til VB, som i tilgift har en markant bedre målscore.

Annonce
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Annonce