Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia sagde farvel til Tyrkiet med en sejr

Anders Holvad scorede kampens eneste mål, da FC Fredericia mødte Dinamo Tbilisi. Arkivfoto: Morten Pape
Anders Holvad scorede kampens eneste mål, da FC Fredericia vandt over Dinamo Tbilisi fra Georgien.

Side: FC Fredericia sluttede træningslejren i Tyrkiet med en sejr.

Mandag eftermiddag endte det med en 1-0-sejr over Dinamo Tbilis, på en scoring sat ind af Anders Holvad med cirka 10 minutter igen.

- Enkelte vil måske kalde det et selvmål, men det var Holvad, der stod for afslutningen mod deres mål, siger Jonas Dal, træner for FC Fredericia.

Jonas Dal kalder opgøret mod Dinamo Tbilis en udmærket test og roser defensiven, der ifølge træneren vurdering stod godt igennem hele kampen. Offensivt blev det til flere fine aktioner.

- Vi var bedst i de fleste af spillets facetter i en kamp, der foregik på et tilfredsstillende niveau, siger Jonas Dal.

Undervejs blev der spilletid til midtbanespilleren Victor Torp, som FC Fredericia har lejet i FC Midtjylland. Torp har det seneste års tid døjet med en skade i maveregionen, men mod georgierne spillede han kampens sidste halve time.

- Heldigvis slap han godt fra kampen. Han var god på bolden, og den halve time viste, at det her er noget, som holder, siger Jonas Dal.

Målscorer Anders Holvad har undervejs i Tyrkiet døjet med en mindre skade, men det blev til en halvleg, mens Jacob Buus til gengæld måtte kigge på, da han har lidt problemer med sit ene baglår.

Annonce

Fredericia-Dinamo Tbilisi 1-0 (0-0)

Træningskamp

Mål: 1-0 Anders Holvad (82.).

FC Fredericia (4-2-3-1): Alexander Nybo (Andreas Raahauge, 46.) - Nikolaj Kirk (Henry Uzo, 46.), Erik Nissen (Lucas Enevoldsen, 46.), Mathias Johannsen, Nicolaj Ritter (Christian Ege, 46.) - Andreas Oggesen (Kristian Kirkegaard, 46.), Mathias Gertsen - Joachim Wagner, Dennis Høegh (Victor Torp, 60.), Agon Mucolli (Martin Mikkelsen, 46.) - Steven Enna (Anders Holvad, 46.).

Kampen mod Dinamo Tbilisi, der hører til topholdene i den georgiske liga, var FC Fredericias sidste aktion i forbindelse med træningslejren.

Tirsdag er truppen tilbage i Danmark, og så venter der yderligere én kamp inden forårspremieren i 1. division.

Den sidste test spilles lørdag 22. februar og er mod Skive. Kampens spilles på Skive-kanten, og efter ønske fra FC Fredericia foregår den på kunstgræs.

Det skyldes, at kunstgræs er underlaget i FC Fredericia første tællende kamp i 2020, da den foregår i Sundby Idrætspark og er mod Fremad Amager. Det sker lørdag 29. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Midt i sorgen over Quasim: Stærke ord til unge om at tænke sig om

Fredericia

Se video: Mindesamvær i Korskærparken for afdød 24-årig

Annonce