Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia står foran den forbandede tredje kamp på en uge

FC Fredericia har før spillet tre kampe på en uge i denne sæson. Begge gange har klubben tabt de kampe. Senest skete det mod FC Helsingør. Arkivfoto: Claus Birch).
FC Fredericia er hårdt spændt for, og lørdag venter tredje kamp på en uge. Den type kamp har klubben allerede tabt to af i denne sæson.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia taber til Skive lørdag eftermiddag.

Sådan går det, hvis det går som det plejer. Lørdagens kamp mod Skive er FC Fredericias tredje på en uge, og de kampe har klubben for vane at tabe i denne sæson.

FC Fredericia har blot tabt to gange i otte kampe. Begge gange er nederlagene faldet i kamp tre på en uge.

Det ligner en forbandelse, men det er jo sådan med forbandelser, at de ophører med at eksistere, hvis de bliver brudt.

Christian Ege Nielsen er anfører for FC Fredericia, og han er i kraftig opposition til påstanden om, at lørdagens opgør naturligvis ender i nederlag.

- Det stiller jeg mig kritisk over for, lad mig sige det sådan, konstaterer han med et grin.

- Hvis fodbold var så let at forudsige, var der ingen grund til at se det. Hvis man kunne nøjes med at kigge i noget statistik og regne resultatet ud, var der ingen grund til, at vi mødte op, siger Christian Ege Nielsen.

Han mener ikke, at præstationerne  i de to kampe, FC Fredericia har tabt, giver grundlag til at tale om forbandelser.

- Vi har præsteret på et stabilt niveau, og vi spillede fine kampe både mod Hobro og Helsingør, selvom vi tabte. Det eneste der adskilte os og dem, var effektiviteten, siger Christian Ege Nielsen.

Han anerkender dog, at der er en effekt af et tæt kampprogram.

- Det kan mærkes fysisk, for man kan ikke nå at restituere på to dage. Og man kan slet ikke nå det, når den tredje kamp så kommer to dage efter. Men det er jo ens for alle hold, siger han.

Annonce

En god modstander

Med onsdagens sejr over HB Køge er FC Fredericia på andenpladsen i 1. division. Torsdag tabte Silkeborg til Viborg, og det nederlag betyder, at FC Fredericia har et enkelt point ned til Fremad Amager på rækkens tredjeplads.

Lørdagens gæster fra Skive kommer i en helt anden støbning. Skive har sølle to point for otte kampe og huserer på rækkens sidsteplads. I de seneste to kampe alene, har FC Fredericia hentet dobbelt så mange point, som Skive har hele sæsonen!

Med andre ord ligner skibonitterne den perfekte modstander i forhold til at løfte forbandelsen.

- Vi går ind til alle kampe for at vinde dem, men Skive kan godt udfordre os, hvis de rammer dagen. De har en særpræget måde at spille på, siger anføreren.

FC Fredericias tredje kamp på en uge

FC Fredericia har tabt to kampe i denne sæson.

Begge gange er det sket i kamp nummer tre på en uge:

13. september: FC Fredericia-Kolding 2-1

17. september: FC Fredericia-Fremad Amager 3-1

20. september: Hobro-FC Fredericia 3-2


27. september: FC Fredericia-Silkeborg 1-0

1. oktober: Hvidovre-FC Fredericia 0-3

4. oktober: FC Fredericia-FC Helsingør 1-2

Skive er kendt som et mandskab, der står dybt og slår til på kontra. Det har før givet sejre på Monjasa Park. Men lørdagens gæster er så små begyndt at spille mere seværdig fodbold, og det modtages med applaus af Christian Ege Nielsen.

- Det glæder mig at se, siger anføreren.

Annonce

Åndehuller

Når kampen mod Skive er færdigspillet, venter der syv normale runder på FC Fredericia. Fra søndag og frem til 20. december, kommer der som udgangspunkt kun én kamp om ugen.

Det ser Christian Ege Nielsen frem til.

- Det, hvor vi som hold vokser mest, er til træningerne. Og når kampprogrammet er normalt, er der mere tid til at gå ned i de forskellige facetter af vores spil. Det glæder vi os til, for det giver os et tiltrængt åndehul, siger Christian Ege Nielsen.

Kampen mellem FC Fredericia og Skive sparkes i gang klokken 14.00 lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Nils Skeby er en modig mand

Fredericia For abonnenter

Sportsmarkedsføring kommer på dagsordenen i december - DF ønsker orientering og borgmester er klar

Annonce