Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia træner først, når der er en afklaring

Stig Pedersen kalder ikke FC Fredericias spilllere og trænere tilbage på arbejde, før han ved, hvornår der skal spilles 1. divisions-fodbold i Danmark igen. Arkivfoto
Flere superliga-klubber er så småt begyndt at træne igen. I FC Fredericia afventer man, indtil man ved, hvornår der atter kan skal spilles kampe.
Annonce

Fredericia: Danmark er så småt ved at lukke op igen, og det ses også i fodbolden, hvor klubber som FC Nordsjælland og AaB er begyndt at træne. I FC Fredericia følger direktør Stig Pedersen udviklingen tæt, men han venter med at sende sine spillere på græs, til han er blevet klogere på fremtiden.

- Det skal give mening for os at åbne træningen igen, og det gør det ikke, før vi ved, hvornår vi skal spille kampe, siger direktøren.

Træningen i de to superliga-klubber foregår på laveste blus. Danmarks Idrætsforbund har lukket op for, at der kan dyrkes udendørs sportsgrene uden kontakt, og det sætter selvsagt sine begrænsninger for, hvor meget fodbold man kan træne.

FC Fredericia er afhængig af den lønkompensations-ordning, som regeringen har indført under corona-krisen. Og det nytter ikke noget at starte med træningen, hvis man alligevel er nødt til at lukke ned igen 14 dage senere, fordi corona-krisen udvikler sig i en forkert retning.

- Vi bliver i kompensationssystemet, indtil vi ved, hvornår turneringen begynder. Det er vores eneste indtægt nu udover de sponsorater, vi allerede har gentegnet, siger Stig Pedersen.

- Vores sponsorer udviser stor forståelse for vores situation, men lige nu kan vi jo ikke sælge vores produkt, fordi vi ikke ved, hvornår vi kan spille igen, siger Stig Pedersen.

DBU har i en pressemeddelelse udtrykt et håb om, at der den 11. maj bliver åbnet op for sporten. Sker det, kan klubberne begynde at træne igen, og så kan de komme i gang med at spille kampe tidligst ultimo maj.

Det skal give mening for os at åbne træningen igen, og det gør det ikke, før vi ved, hvornår vi skal spille kampe.

Stig Pedersen, direktør for FC Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce