Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia-træner om skadeshelvede: Der går to uger, før det lysner

Michael Hansen kalder skadessituationen for vanvittig, men han forsøger at få det bedste ud af situationen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
FC Fredericia havde fire udskiftere på bænken mod Esbjerg, og de tre af dem døjede med skavanker. Men der går 14 dage, før flere bliver klar.

Fredericia: Som regel bliver øjnene slået op på pressepladserne, når FC Fredericias startformation bliver lagt på bordet. Ikke så meget på grund af de 11 startere, men mere på grund af bænken, som i de seneste mange kampe har været halvt fyldt.

I opgøret mod Esbjerg sad fire mand på bænken:

En målmand og tre markspillere, og de tre sidstnævnte havde op til kampen døjet med skavanker.

- Det er vanvittigt, men ikke desto mindre gør spillerne det godt, sagde FC Fredericia-træner Michael Hansen.

Mathias Johannsen, Tobias Anker, Erik Nissen, Mikkel Basse, Anders Holvad og Steven Enna er alle så skadede, så de ikke kan deltage i kampene. Nicolaj Ritter, Christian Tue Jensen og Mathias Gertsen sad på bænken men var ikke i topform.

Ritter og Tue kom ind mod Esbjerg, men det var ikke uden risiko for yderligere skader. De slap dog begge tilsyneladende for videre tiltale.

- Det tager nogle uger, hvor vi skal klare os med den gruppe her. Det er den samme gruppe spillere, der skal gøre det. Nogle halter i forhold til belastning, og det gør, at vi må rokere lidt i startopstillingerne, sagde Michael Hansen og fortsatte:

- Der er fem dage, til vi møder Viborg, og jeg skal have strikket det rigtigt sammen.

Annonce

Spillerne prøvede

Mandagens kamp mod Esbjerg blev tabt med 3-1 og var martret af et frygteligt vejr, der gjorde det vanskeligt at spille fodbold.

- Jeg synes, at spillerne fra begge hold prøver og gør det ok under betingelserne. Det var mange tekniske fejl men også gode præstationer iblandt, sagde Michael Hansen.

Han var grundlæggende tilfreds med indsatsen trods nederlaget.

- Jeg må rose spillerne for en god indstilling og attitude. Det lignede ikke, at vi kunne få noget med fra kampen, men vi blev ved til det sidste, sagde Michael Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce