Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia-træner om topscorer: God ide hvis han blev

Michael Hansen var stærkt tilfreds efter sejren over HB Køge. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Michael Hansen så gerne, at FC Fredericia blev bedre til at score på sine chancer. Men han var dybt tilfreds med sejren over HB Køge.

Køge: Et enkelt hår i suppen.

Det var, hvad Michael Hansen fandt, da han granskede FC Fredericias præstation i 2-1-sejren over HB Køge lørdag eftermiddag.

- Vi manglede lige 10 procent i den sidste aktion. Vi skal vinde med flere mål i dag, og når resultatet hedder 2-1, skal der jo ikke meget til, før sejren pludselig er væk, sagde Michael Hansen.

Annonce

Men det var så også det eneste, han var utilfreds med.

- Jeg er meget glad for præstationen. Efter et svært forår får vi vist os frem godt frem både i kampen mod Helsingør men også i dag, sagde han.

- HB Køge havde nogle skud i kampens første 15-20 minutter, men derfra talte jeg ikke ret meget. Og vi kunne have scoret flere mål.

Bliver Tue?

FC Fredericias spillere er begyndt at vende tilbage fra skader. Oliver Sørensen og Mathias Gertsen spillede begge 45 minutter, Erik Nissen var på bænken og Tobias Anker fik 25 minutter i benene.

- Nissen er den næste på rampen, som er klar til at være med. Og Malthe Johannsen kommer tilbage fra karantæne. Det glæder mig virkelig, at der er flere der byder ind, sagde Michael Hansen.

Christian Tue Jensen spillede endnu en stor kamp med mål og assist, men planen er, at han skal hjem til FC Midtjylland efter sæsonen. Om han kunne blive i FC Fredericia, ved Michael Hansen ikke.

- Det ved jeg ikke. Men det ville være en god ide for ham at blive, for hvis man skal folde sit talent ud, skal man have præstationer som dem her over en længere periode, sagde træneren.

FC Fredericia spiller igen søndag den 2. maj mod Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Fagforening havde 11 sager på Ulleruphus: Leder stoppede efter henvendelse

Fredericia

Plejehjems-ansatte træder frem: Vi kan ikke genkende historien om dårligt arbejdsmiljø

Annonce