Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia vinder lokalopgør og ligger nummer ét

Kolding IF indtager nu førstepladsen i første division. Foto: Søren Gylling
Med sejren over Kolding IF topper FC Fredericia 1. division – Steven Enna og Kristian Kirkegaard scorede.
Annonce

Kolding: FC Fredericia vandt torsdag aften lokalopgøret mod Kolding IF.

I Kolding vandt FC Fredericia med 2-1, og det betyder, at FC Fredericia topper 1. division tre point for Vejle Boldklub.

FC Fredericia-sejren blev skabt på mål af først Steven Enna og siden Kristian Kirkegaard, inden hjemmeholdet cirka 10 minutter før tid reducerede på straffespark.

Hos FC Fredericia gav træner Jonas Dal genvalg til de 11 i startopstillingen fra søndagens sejr over Hvidovre. Den eneste ændringer var på bænken, hvor Dennis Høegh tog plads i stedet for Victor.

Agon Mucolli har på det seneste været godt spillende for FC Fredericia, og det var en aktion af den unge offensiv-spiller, som sparkede lidt liv i kampen.

Efter cirka 10 minutter kom Agon Mucolli igennem på venstre-kanten, og på det fine indlæg sneg Steven Enna sig foran én af Kolding-stopperne og headede kuglen i mål.

Den scoring skabte ro hos FC Fredericia-mandskabet, som i store dele af første halvleg havde fin kontrol over kampen.

Kun et par gange lykkedes det hjemmeholdet at få sat noget sammen, og blot en enkelt gang så det faretruende ud foran Alexander Nybos mål. Et indlæg fra venstre side nåede ind foran FC Fredericia-målet, og den tidligere FC Fredericia-angriber Jeppe Hansen var en skostørrelse fra at nå kuglen.

FC Fredericia kom til et par halve muligheder, uden det man sad med fornemmelse af, at gæsterne var rigtigt tæt på mål nummer to.

Annonce

Kom godt ud til anden halvleg

Mål nummer to kom dog i begyndelsen af anden halvleg.

FC Fredericia kom fint ud til kampens sidste 45 minutter, og allerede et par minutter inde i anden omgang brændte det på. Kristian Kirkegaard forsøgte sig fra kanten af straffesparksfeltet, og det udmærkede spark tog den ene opstander.

Den tidligere Kolding-spiller kom dog kort efter på måltavlen, og igen var det Agon Mucolli, som stod for oplægget til en FC Fredericia-scoring. Agon Mucolli fandt Kirkegaard med en flot stikning, og Kirkegaard sparkede bolden igennem benene på sin tidligere holdkammerat Jens Rinke og i kassen.

FC Fredericia sad i anden halvlegs første 15-20 minutter tungt på tingene, og der var muligheder for definitivt at lukke forestillingen med scoring nummer tre.

Gæsterne havde fuld kontrol over kampen, men alligevel slog hjemmeholdet igen.

Kolding IF forsøgte sig med høje bolde, og det var i forbindelse med et indlæg og efterfølgende ping-pong i FC Fredericias straffesparket, da Kolding IF for alvor kom igen. En bold ramte FC-anfører Christian Ege på armen, og dommer Peter Munch Larsen dømte korrekt straffespark. Det udnyttede den tidligere FC Fredericia-angriber Jeppe Hansen, og så var der lagt op til 10 dramatiske minutter og tillægstiden.

Det lykkedes dog FC Fredericia at undgå det massive pres, som der ellers var lagt op til. Hjemmeholdet havde ikke held med det tiltænkte luftbombardement, og ikke én eneste gang fik Kolding IF truet FC Fredericia-målet.

FC Fredericia spiller næste gang fredag 11. oktober, når der venter en kamp hjemme på Monjasa Park, og den står mod rækkens nummer sjok, FC Roskilde.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Nyt trænings- og legeområde undervejs: Ombygning af sundhedshuset rykker udenfor

Udland

Få overblikket: Mindst 100 mennesker har mistet livet ved voldsom eksplosion i Beirut

Annonce