Annonce
FC Fredericia

FC Fredericias cheftræner: Vi har ryggen mod muren

Michael Hansen og FC Fredericia står med ryggen mod muren efter nederlaget til Helsingør. Arkivfoto: Morten Pedersen
Med FC Fredericias nederlag til Helsingør tyder alt på, at klubben er udenfor top-6 efter denne weekend. Cheftræneren erkender, at man har ryggen mod muren.

Helsingør: Det kører ikke for FC Fredericia.

Tre nederlag i træk, seks kampe uden sejr og en top-6-position, som er under alvorligt pres. Fredag tabte klubben med 1-0 i Helsingør.

-Vi kæmper for at score mål i øjeblikket. Vi leder efter den sidste kvalitet og den konstellation, som kan finde målet for os, sagde cheftræner Michael Hansen.

Han regner med, at HB Køge vinder over Vendsyssel søndag, og så er FC Fredericia ude af top-6.

- Jeg tænker, vi er ude af top-6 efter denne weekend, og så har vi ryggen lidt mod muren. Vi bestemmer ikke selv længere, om vi  yger med. Der er tre kampe tilbage, og oddsene er imod os, men det er kun med til at modne os, sagde han.

- Vi skal tage ansvar både som trænere og spillere.

Annonce

Detaljerne

Han ærgrede sig over, at detaljerne ikke var på FC Fredericias side. Kristian Kirkegaard ramte stolpen, Leonel Montano lobbede i sidenettet og Helsingør scorede et mageløst mål. Og så vandt hjemmeholdet en helt lige kamp.

- Kampe bliver afgjort af detaljer. I sidste ende er holdene så lige, at et brændt straffespark og den sidste manglende skarphed er afgørende, sagde han.

Han var tilfreds med spillernes kampvilje. Det tager han med til fredagens kamp mod Hobro.

- Vi så et hold, der kæmpede hele kampen igennem. Nu skal vi kigge frem og hæve brystet. Der er lige så stor chance for, at vi ender i top-6 som i bund-6. Den handske skal vi samle op, sagde han.

FC Fredericia spiller hjemme mod Hobro fredag klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Alle engelske klubber trækker sig fra udskældt Super League: - Vi begik en fejl, og det undskylder vi for

Fredericia

Efter kritisk rapport: Fem satsninger får støtte fra brandingpuljen

Annonce