Annonce
FC Fredericia

FC Fredericias første par kampe er programsat

FC Fredericia begynder at spille betydende kamope igen den 31. maj i Vendsyssel. Foto: Peter Leth-Larsen
FC Fredericia genoptager 1. division den 31. maj på udebane mod Vendsyssel. Fredagen efter gælder det hjemmekampen mod Vejle, der spilles klokken 20.
Annonce

Fredericia: Så er der endelig sat dato på FC Fredericias tilbagevenden til konkurrence-fodbold.

Klubbens første par kampe efter corona-krisen er blevet programsat. Den første vises på tv søndag den 31. maj klokken 15. Kampen er en udebanetur til Vendsyssel, som er på femtepladsen i 1. division - syv point efter FC Fredericia.

Også kamp nummer to efter krisen er programsat: Der er tale om hjemmebaneopgøret mod Vejle Boldklub, som spilles fredag den 5. juni klokken 20.00 i Fredericia. Vejle er en af FC Fredericia konkurrenter i toppen af rækken. De er ni point foran FC på 1. divisions førsteplads.

Begge kampe er tv-kampe, hvilket betyder at de ikke "bare" bliver streamet på Viasat, men at de kommer i fjernsynet. Dermed falder der også tv-kamp betaling af til FC Fredericia.

Klubben begyndte at træne i onsdags og har efter planen én træningskamp at spille, før det går løs. Den spilles på fredag klokken 11 og står mod EfB. Kampen spilles på Blue Water Arena i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce