Annonce
Sport

FC har målmandsproblemer i Tyrkiet - låner en målmand af AC Horsens

Alexander Nybo skal muligvis spillet 180 minutter i et stræk, når FC Fredericia fredag spiller sine første træningskampe i Tyrkiet. Arkivfoto: Morten Pape

Alexander Nybo og Andreas Raahauge var hver især udset til at spille 90 minutter for FC Fredericia fredag eftermiddag. Men nu har den ene fået hold i ryggen, og det giver panderynken.

Lara: Alt så fornuftigt ud, da Andreas Raahauge torsdag eftermiddag steg ud af bussen for at gå på træningsbanen. Målmanden var udset til at spille 90 minutter for FC Fredericia i et af to opgør mod Zenit 2, der bliver spillet fredag eftermiddag.

Men under opvarmningen mærkede han en stikkende smerte i den nederste del af ryggen, og så var udsigten til kamp borte.

- Det er hold i ryggen. Det er sket for mig før, når vi skifter underlag fra kunstgræs og til normalt græs. Det er irriterende, sagde målmanden.

Skaden giver cheftræner Jonas Dal panderynker, for han havde gerne set begge sine målmænd spille 90 minutter i hver af de to træningskampe, men i stedet må han ud og låne en målmand for ikke at risikere 180 minutter i benene på Alexander Nybo og en potentiel skade. Kampene spilles klokken 13 og 15 dansk tid, og der kommer ikke til at blive ret meget pause imellem.

I stedet foretager FC Fredericia en snuptagsløsning og låner en målmand i AC Horsens, Frederik Nørgaard, som er med klubben på træningslejr tæt på Fredericias hotel, men som endnu ikke har spillet et minut i en træningskamp i Tyrkiet.

FC stiller i kampene med to forskellige hold, men der vil være spillere, som overlapper og spiller mere end 90 minutter. Opgørene skal først og fremmes bruges på at finde huller i FC Fredericias taktik, som Jonas Dal så kan bruge knap en uge på at reparere, før der venter en ny træningskamp torsdag mod bulgarske Vitosha Bistritsa.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce