Annonce
FC Fredericia

Målscorer: Det var en fantastisk kamp

Kristian Kirkegaard (tv) ved siden af Agon Mucolli. Han scorede sit første mål for Fredericia mod Vejle. Foto: Mette Mørk
Kristian Kirkegaard scorede kampens eneste mål, da FC Fredericia vandt over VB. Han viste træfsikkerhed, da det gjaldt.

Vejle: Kristian Kirkegaard scorede sit første mål for FC Fredericia onsdag aften i Nørreskoven i Vejle, og det blev et vigtigt et, for FC Fredericia vandt 1-0 over Vejle Boldklub og tog en stor skalp.

Kort inden sit mål brændte han en stor chance.

- Den afbrænder gik jeg og tyggede over i et par minutter bagefter. Og jeg tænkte over det, da jeg skulle afslutte anden gang. Det var dejligt at se den gå ind, sagde Kristian Kirkegaard.

Han skiftede fra Kolding til Fredericia inden sæsonen - netop for at spille kampe som den i Vejle. FC Fredericia havde bolden og spillede fodbold på en intimiderende udebane.

- Det er lige præcis kampe som den her, der er grunden til at jeg skiftede. Det var en fantastisk kamp at være en del af. På onsdag kommer der endnu en, sagde han.

Onsdag venter et opgør mod Viborg på udebane.

Annonce
Jeg træner mine afslutninger. Jeg ved, at det er et punkt, som jeg kan forbedre mig på.

Kristian Kirkegaard, FC Fredericias målscorer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce