Annonce
FC Fredericia

FC-træner: Vi skal løfte os, ellers får vi det svært

Michael Hansen fik en sejr i 1. divisions-premieren. Men meget skal forbedres til på torsdag. Foto: Michael Svenningsen
Michael Hansen var ovenud lykkelig for sejren over Kolding. Men FC Fredericia skal arbejde hårdt for at blive bedre de kommende tre dage, for ellers bliver det svært mod Fremad Amager.
Annonce

Fredericia: Det holdt hårdt, men Michael Hansen fik de tre point i sin første liga-kamp som FC Fredericia-træner.

Klubben var nede med 1-0 indtil det 82. minut, men i slutfasen vendte hjemmeholdet kampen på hovedet og vandt med 2-1.

- Jeg er lettet over, at vi kommer på tavlen i første kamp. Det er vigtigt for holdet, for når tingene går vores vej, er det lettere at komme videre til næste skridt, sagde FC-træneren.

Han er udmærket klar over, at FC Fredericias indsats ikke var perfekt. Torsdag kommer Fremad Amager til Monjasa Park - en noget mere frygtindgydende modstander end Kolding. Fremad Amager slog Vendsyssel med hele 6-0 i sin sæsondebut.

- Vi kommer til at møde et hold, som er meget mere rutineret. De er mere kyniske både offensivt og defensivt. Vi når ikke at blive perfekte til på torsdag, men vi skal løfte os, ellers får vi det svært, siger Michael Hansen.

Hvad skal blive bedre?

- Den individuelle kvalitet skal blive bedre, sagde Michael Hansen.

Annonce

Startopstillingen

Han pegede på flere konkrete situationer, som spillerne skal være bedre i. Der blev brændt store chancer før pausen. Chancer, som der skal scores på. Desuden skal duellerne i defensiven forbedres, og FC Fredericia skal turde spillere mere i mellemrum og vende med bolden.

- Og vi skal blive hurtigere i boldomgangen. Der er et stykke vej for os endnu, men hvorfor skulle der ikke være det?, sagde træneren, som blot har været i klubben i 14 dage.

Den nye træner overraskede ved at bænke Alexander Nybo, Mathias Gertsen og Dennis Høegh. Tre nye FC Midtjylland-talenter startede inde.

- Vi har haft otte træningspas og et par kampe, vi har kigget det hele an i. Spillerne har gjort det godt, der er konkurrence, og indskifterne spiller en vigtig rolle. Vi er bagud med 1-0, da vi skifter ud, sagde Michael Hansen.

Nu venter tre træningsdage, før Fremad Amager kommer på besøg.

- Jeg forventer, at spillerne er glade og fejrer det i dag. Og så forventer jeg, de alle ved, at vi skal gøre det bedre, sagde Michael Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Skrappe coronaregler omdirigerer ridestævne til Fredericia: - Vi lægger op til 'kom, rid, skrid'

Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce