Annonce
Sport

FCK og AGF deler efter vanvittigt drama i Parken

Jonas Wind reddede FCK med sin straffesparksscoring dybt inde i overtiden. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
AGF havde kurs mod alle tre point, men i sidste sekund kom FCK tilbage og fik 3-3 på et straffespark.

I en hæsblæsende, yderst seværdig og dramatisk topkamp spillede FC København og AGF søndag 3-3 i Parken.

AGF så længe ud til at tage alle tre point, men dybt inde i kampens tillægstid fik FCK på dramatisk vis tilkendt et straffespark, efter at dommeren ellers havde fløjtet kampen af.

Det scorede Jonas Wind på, og så endte det med en pointdeling, der betyder, at AGF fortsat er på tredjepladsen i Superligaen med to point ned til FCK.

AGF leverede en helstøbt og overbevisende første halvleg præget af intensitet, energi og afklarethed, hvilket sikrede gæsterne en 3-1-føring ved pausen.

FCK fik bedre gang i kombinationerne efter pausen og dominerede, men comebacket blev altså først fuldendt til allersidst.

AGF kom flyvende ud af starthullerne og ramte stolpen allerede efter 40 sekunder.

Gæsterne skruede tempoet i vejret med hurtig boldomgang og et højt pres, som FCK havde svært ved at spille sig ud af, men i det 15. minut slap værterne igennem, og så scorede topscorer Jonas Wind til 1-0.

Målet fik dog ingenlunde AGF til at miste pusten.

Tværtimod bragte Patrick Mortensen balance i regnskabet efter 21 minutter, hvor han dirigerede læderet i nettet efter et hjørnespark, og AGF-topscoreren var på pletten igen seks minutter senere.

Her kastede Mortensen sig frem og prikkede en returbold i mål til 2-1. Og bare to minutter senere gik det helt galt for FCK.

AGF fangede hjemmeholdet i ubalance med et hurtigt indkast, og midtbanespilleren Patrick Olsen øgede til 3-1 med et glimrende langskud.

FCK fik bedre gang i kombinationsspillet, og allerede i det 56. minut reducerede Mohamed Daramy efter et hjørnespark.

Hjemmeholdet dominerede med bolden og skabte flere store chancer, men først i det tiende tillægsminut kunne Jonas Wind udligne til 3-3 på det straffespark, som FCK fik tilkendt ved hjælp af VAR, fordi en AGF'er havde hånd på bolden i feltet.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce