Annonce
Sport

FCM vil bruge erfaring fra tung CL-debut i kommende kampe

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Erik Sviatchenko tror, at FC Midtjylland kan udvikle sig i løbet af Champions League-gruppespillet.

Annonce

Det blev en hård omgang for de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland, da de onsdag aften fik Champions League-debut.

Et 0-4-nederlag endte det således med mod Atalanta.

Midtjyderne har dog ikke tænkt sig at lade gruppespillets første opgør slå dem ud af kurs. I stedet skal de lære af de fejl, som de begik mod det stærke norditalienske Atalanta-mandskab.

Det siger anfører Erik Sviatchenko.

- Der er stadig noget, der hedder erfaring, og vi kan tage noget med fra den her kamp. Vi bliver nødt til at kigge positivt på det.

- I kvalifikationen frem til Champions League blev vi også bedre og bedre, så jeg er fortrøstningsfuld, i forhold til at vi kan blive bedre. Vi var også allerede bedre i anden halvleg end i første i dag, siger Erik Sviatchenko.

Atalanta har været gennem en imponerende udvikling de seneste år og er blevet nummer tre i den italienske Serie A to år i træk.

Midtjyderne er ligeledes inde i en god periode, og de tog i sommer deres tredje danske mesterskab i klubbens godt 20-årige historie.

Derudover kvalificerede klubben sig altså til Champions League-gruppespillet efter samlet sejr over tjekkiske Slavia Prag.

Med onsdagens 0-4-nederlag kom de danske mestre lidt ned på jorden igen.

FCM-cheftræner Brian Priske mener dog også, at kampen skal bruges som vigtig læring inden de kommende Champions League-opgør.

- Det her er jo god erfaring frem mod de næste fem gruppekampe, og vi er helt klar til de opgør, lyder det fra Priske.

Der venter FCM nogle vanskelige kampe i turneringen. Foruden Atalanta er det danske mandskab i gruppe med storklubberne Ajax og Liverpool.

FCM's næste opgave i Champions League er ude mod Liverpool 27. oktober.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Fredericia HK For abonnenter

FHK-formand: Jeg kan ikke genkende billedet af, at vi skulle være imod samarbejde

Annonce