Annonce
Fredericia

Fejl på vigtig strækning: Nu er den rettet

Signalfejl ved Horsens og Hedensted giver togproblemer i store dele af Østjylland tirsdag. Blandt andet i Fredericia. Arkivfoto: Tim K. Jensen
Annonce

Opdateret: DSB meddeler klokken 13.30, at Banedanmark midlertidigt har udbedret fejlen, så togtrafikken kan genoptages i fuldt omfang. Der går dog nok nogle timer, før alt ruller, men Rejseplanen.dk er opdateret.

Fredericia/Østjylland: En signalfejl, muligvis på grund af sporarbejde, som Banedanmark er i gang med, betyder tirsdag færre tog og færre togbusser mellem Fredericia og Aarhus.

Fejlen er opstået mellem Hedensted og Horsens, men får betydning i hele det østjyske, oplyser DSb til Fredericia Dagblad. Næste status ventes klokken 14, men ændringerne ventes at vare længere. Rejsetiden øges også.

- Fra Fredericia mod Aarhus kører vi med intercitytogene. Fra Aarhus mod Fredericia kører vi med intercitylyntogene, skriver DSB:

- De supplerende togbusser, der i forvejen kører mellem Aarhus og Horsens, fortsætter videre til Fredericia.

- Fra Fredericia kører der en supplerende togbus tirsdag klokken 13.15 og 14.15.

Rejseplanen er opdateret foreløbig frem til klokken 14, tilføjer DSB:

- Banedanmark har folk i sporene til at eftersøge fejlen, og Banedanmark sørger for, at DSB får en opdateret status i løbet af eftermiddagen, hvor vi sammen tager stilling til, om det er nødvendigt at forlænge nødplanen til efter klokken14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Politi og frivillige fortsætter søgningen efter forsvundne Jørgen: Håber hjemvendte vil kigge i garagen og haven

Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce