Annonce
Erhverv

Fejrer 20 års fødselsdag: Inviterer de ansatte tre dage til Hamborg

Process Engineering har de seneste 20 år udviklet sig fra at være en virksomhed med kun to medarbejdere til i dag 110 ansatte. Foto: Process Engineering
Den rådgivende ingeniørvirksomhed, Process Engineering, grundlagde sit arbejde i procesindustrien for 20 år siden.
Annonce

Fredericia: Når ingeniørvirksomheden Process Engineering 1. november kan fejre 20 års jubilæum, bliver det med en tre dages tur til Hamborg for alle ansatte. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

For 20 år siden blev Process Engineering stiftet i Fredericia med to mand. Virksomheden har i dag udviklet sig til at have 110 medarbejdere i både indland og udland. Vækst er det, der kendetegner virksomhedens rejse.

- Da vi begyndte tilbage i 1999, var der bare mig og min tidligere kompagnon. Der er sket mange ting gennem de sidste 20 år; vi er blevet flere ansatte, vores projekter har fået større omfang, og vi har fem landsdækkende kontorer. Ser vi bare på de sidste fem år, er vi vækstet meget og er alene gået fra 52 til 110 medarbejdere, og så er vi gået ud over landets grænser og etableret os i Norge. Det har været en spændende rejse, som slet ikke er slut, fortæller direktør og indehaver i Process Engineering Poul B. Jakobsen i pressemeddelelsen.

Da Process Engineering slog dørene op i 1999, var der kun to mand på det daværende kontor i Fredericia. De to kendte hinanden fra tidligere arbejde hos Union, og de så et behov for et lille firma, der med kort varsel kunne træde til og hjælpe større virksomheder i procesindustrien.

Annonce

Fokus på vækst

Sidenhen er Poul B. Jakobsen blevet eneejer. Der er kommet øget fokus på de forskellige brancher, og virksomheden er blevet landsdækkende med et markant stigende medarbejderantal.

- Der er både sket en ændring i antallet af ansatte og i størrelsen af vores projekter. Vi er gået fra at have mange opgaver på under 100 timer til at have opgaver på flere 1000 timer. Vi har en faglig stræben efter projekter, som, vi synes, er spændende, for vi er ikke bare en forretning med en bundlinje. Det skal være fagligt udfordrende for medarbejderne. Samtidig stiller det også flere krav til vores interne strukturer og systemer, jo mere vi vækster. Her er det vigtigt for os stadig at være en fleksibel og kundetilpasset virksomhed, oplyser Poul B. Jakobsen.

Ser man i krystalkuglen for Process Engineerings fremtid, vil der fortsat være fokus på vækst. Sidste år blev den nye vækststrategi offentliggjort, hvor der frem mod 2023 især er fokus på at øge væksten i udlandet.

- I de kommende fem til ti år vil vi stadig have fokus på at vækste i procesindustrien både herhjemme og i udlandet. Vores tidligere strategi om at være 100 ansatte ved udgangen af 2018 er lykkes, og derfor har vi igangsat en ny strategi, hvor vi frem mod 2023 arbejder på at blive 200 i Danmark og 100 i udlandet. Det er vi allerede i fuld gang med. Vi har blandt andet åbnet kontoret i Oslo og etableret det selvstændige forretningsområde for pharma industrien ved vores kontor i København, forklarer Poul B. Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce