Annonce
Fredericia

Felix Rejser skærer til efter coronaen har bremset rejselysten

Felix Rejser har til huse hos Indre Mission i Fredericia. Corona-krisen betyder, at omsætningen har været ikke eksisterende i 2020, og nu tilpasses organisationen. Arkivfoto: Torben Glyum
Især rejseselskaber mærker coronakrisen slå hårdt. Det gælder også Felix Rejser, som er en del af Indre Mission i Fredericia. Der skæres ned på antallet af medarbejdere.
Annonce

Fredericia: Coronakrisen har gjort meget ondt på hele rejsebranchen, og det gælder også det lille og specialiserede selskab Felix Rejser. Selskabet kommer i år til at stå næsten uden indtægter, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Samtidig forventer vi, at der går lang tid, inden vi igen kan opleve en normaliseret rejseaktivitet, konstaterer selskabets ledelse.


Med færre faste omkostninger bliver det lettere at navigere i en meget presset og usikker branche.

Felix Rejser


Indtil da kan Felix Rejser ikke bære de aktuelle faste omkostninger, de har i dag, konstaterer ledelsen, som derfor har besluttet at gennemføre nogle personalenedskæringer og omlægninger, som skal ruste Felix Rejser til den nye markedssituation.

- De berørte medarbejdere er orienteret og inviteret til en drøftelse af de fremtidige muligheder, fremgår det af pressemeddelelsen.

"Felix Rejser er et lille rejsebureau, som ikke kan det hele. Vi vil derfor for fremtiden tilkøbe en del af vores rejsetilbud hos andre leverandører. Det vil i mange tilfælde være billigere end at producere selv, og det bliver samtidig en mere fleksibel model for os og vores kunder. Med færre faste omkostninger bliver det lettere at navigere i en meget presset og usikker branche", oplyser selskabet.

En arbejdsgruppe skal i efteråret arbejde med  selskabets muligheder for fremtiden og præsentere det for Indre Missions hovedbestyrelse.

"Felix Rejser har en mission og er en del af Indre Mission, som ønsker at samle mennesker i kristne fællesskaber - også når vi holder ferie. Derfor giver det god mening at fortsætte rejsebureauet med de unikke tilbud, som altid har kendetegnet Felix Rejser", skriver selskabet i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

23-årig kom alvorligt til skade på Østerstrand: Er fortsat i kritisk tilstand og skal opereres

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Fredericia

Se pressemødet fra Fredericia Teater: Kultur- og musikarrangementer frem til nytår afsløret

Annonce