Annonce
Sport

Fem danske boksere hjem til karantæne

Boksernes landstræner Thomas Kyø: - Jeg er bange for, at OL bliver aflyst. Foto: Tommy Poulsen.
- Jeg tror, vi kan få en eller to boksere med til OL, men jeg er bange for, at OL bliver aflyst, siger landstræner Thomas Kyø.

Vejle: Fem danske boksere vendte tirsdag hjem fra bokseturneringen, og de blev sendt direkte i karantæne.

- Vi ved ikke, om vi er blevet smittet med coronavirus'en, men vi har fået besked på at blive hjemme i 14 dage, sagde landstræner Thomas Kyø.

- Det var ikke noget problem at få billetter hjem. Vi havde åbne billetter, og flyet var kun halvfyldt. Vi havde koncentreret os om boksning, så det var surrealistisk at vende hjem til al corona-snakken, siger han.

- Vi havde fået en ondskabsfuld lodtrækning. Nikolai Terteryan vandt sin første kamp, men stod til at møde europamesteren i sin anden kamp. Sebastian Terteryan vandt sin første kamp, men skulle møde den cubanske OL-sølvvinder i sin anden kamp, og Morten Givskov skulle møde en stærk franskmand i sin anden kamp, så chancerne for at sikre en OL-billet var ret begrænsede.

- Jeg var imponeret over Sebastian Terteryans boksning. Han kunne overraske mod cubaneren, men som udgangspunkt måtte vi regne med, at de alle ville gå videre til næste kvalifikationsrunde i Paris.

- Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske, men de kan ikke sende alle kampene videre til Paris, for hvis man taber en kamp fra London, skal man kunne bokse igen i Paris. Bokserne har fået træningsprogrammer med hjem, men der kommer til at gå lang tid, før vi ser boksning igen, og jeg er bange for, at OL bliver aflyst. Danmark skal nok få styr på coronaen, men hvad med resten af verden. Det ser ikke godt ud, erkender Thomas Kyø.

Han vender hjem til ferie.

- Heldigvis har jeg ikke behov for at rejse ud på min ferie. Jeg rejser rigeligt i forvejen. Ferie er at være hjemme, så jeg vil nyde det i den kommende tid, lød det fra landstræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Femårig blandt seneste dødsofre i Storbritannien

Fredericia

Byråd vil skubbe millioner ud til anlæg - 100 nye job i 2020 og de første kort efter påske

Annonce