Annonce
112

Fem mænd prøvede at få rottweilere til at slås

Arkivfoto: Morten Stricker.

Fredericia: En anmelder kontaktede torsdag klokken 17.49 politiet, fordi personen havde observeret, at fem personer med udenlandsk udseende forsøgte at få to hunde af racen rottweilere til at slås ved Lyngsoddevej i Snoghøj. Ifølge politikommisær Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi kunne anmelderen fortælle, at hundene tilsyneladende ikke ville slås, selvom de blev opildnet til det, mens mændene angiveligt skulle have filmet det.

Natten til torsdag er der mellem midnat klokken 7.10 registreret et muligt indbrud på en adresse på Pilevej i Taulov. Her opdagede en anmelder, at et skab ved siden af hoveddøren stod åbent. En politipatrulje kunne senere konstatere, at en kældervindue stod åbnet. Da beboeren er bortrejst på ferie, har det ikke været muligt for politiet at kortlægge, hvorvidt der rent faktisk har været en eller flere indbrudstyve inde i huset.

Klokken 0.32 natten til fredag er der fra en personbil på Snaremosevej stjålet en sort en sort pung med kreditkort, sygesikringsbevis, 500 kroner i kontanter samt en grå taske og en hudfarvet jakke fra Vero Moda. Kreditkortet er sidenhen blevet misbrugt for en værdi af 1500 kroner. Gerningsmanden har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude, fortæller Kenneth Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Byrådet mangler at svare på flere spørgsmål om købet af Voss-grunden

Læserbrev: Et enig byråd har 3. februar købt den gamle Voss-grund for 31,5 millioner kroner, og borgmester Jacob Bjerregaard er tilsyneladende en glad mand, for på Fredericia Kommunes hjemmeside kan man se, at han tilsyneladende ser rigtig mange muligheder i denne grund. I forhold til købet af grunden står jeg blot tilbage med en hel masse spørgsmål, som jeg håber, dels vores borgmester, men også det enige byråd vil gøre byens borgere og i særdeleshed undertegnede klogere på. - Den offentlige grundværdi for grunden er 4.816.600 kr. Hvad er det, der gør, at byrådet synes den er 6,5 gange så meget værd som den offentlige grundværdi? - Den pågældende grund vurderes til at have en V2-forurening. Det vil sige, at det vurderes, at jordforureningen er af en sådan art og koncentration, at forureningen kan have skadelig virkning på mennesker og dyr. Hvad vil det samlede byråd så bruge grunden til? - Hvis grunden er så forurenet, har man som samlet byråd så tænkt sig at sende regningen for oprensningen videre til kommunens borgere ved at bruge kommunale skattekroner på at oprense en grund for en virksomhed? - Er det samlede byråd så forhippet på at tiltrække virksomheder og være "virksomhedsvenlig", at de er klar til at betale med borgernes skattekroner, når virksomheder har svinet nærmiljøet til? - Hvorfor har det samlede byråd valgt at købe en forurenet grund til en pris der er 6,5 gange højere end den offentlige grundværdi? Hvad er meningen, og hvad skal forblive usagt? På det seneste synes jeg personligt, vi har set adskillige sager, hvor det kan undre mig, at det er kommet så vidt. Jeg forstår ikke, at vi kan have et så enigt byråd med alle de "dårlige" sager. Vi mangler nogen, der vil stille de vigtige spørgsmål og ikke bare sidde og nikke med når beslutningerne skal tages i byrådssalen. Ved seneste kommunalvalg gik jeg til valg på, at jeg ønsker langt mere åbenhed og gennemsigtighed, og det kommer jeg også til at gøre i 2021. Tydeligt er det også, at der er brug for fornyelse i byrådet, brug for nogen der er lidt alternative i forhold til det nuværende byråd. Nogen der vil stille de nødvendige spørgsmål, så kommunens borgeres skattekroner ikke bliver brugt på ting, hvor en ekstraregning der burde være kendt ikke bliver nævnt eller taget med i beslutningsprocessen. Der er brug for et byråd, hvor uenighed ses som en kilde til at blive klogere, og ikke som noget der er farligt. Hvorfor bliver de nødvendige spørgsmål ikke stillet, så vi ikke ser disse "dårlige" historier?

Fredericia

I konkurrence med etablerede spisesteder: Ros har fået en rosende modtagelse

Annonce