Annonce
Alarm 112

Fem unge sigtet for ikke at bruge mundbind

Fem unge blev sigtet for ikke at bruge mundbind, mens de larmende opholdt sig her på Fredericia Banegård. Fotoet her et arkivfoto og ikke fra den omtalte begivenhed. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Unge larmede på banegården og havde ikke mundbind på.

Fredericia: Politiet måtte kort før klokken 21:30 lørdag aften konfrontere fem unge på Fredericia Banegård, hvor de unge larmede og ikke bar mundbind.

Ifølge vagtchef Hans Hoffensetz var der tale om lokale i alderen 15-17 år. I første omgang traf politiet fire på stedet. Men undervejs i snakken med de fire stødte en 16-årig dreng sig til flokken. Også han blev sigtet for ikke at bruge mundbind.

I samme tidsrum men uden sammenhæng i øvrigt havde en 19-årig mand fra København kontaktet politiet og fortalt, at hans rygsæk var forsvundet fra bagagehylden i lyntoget på vej fra København til Fredericia.

Rygsækken, en 23-liters Nike-taske, indeholdt tøj, sko, en HP-computer og kreditkort. Efterfølgende er kredtitkortene blevet spærret i forbindelse med, at nogen forsøgte at benytte dem uden korrekt kode, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Tre mænd i slagsmål

Sport

Alle engelske klubber trækker sig fra udskældt Super League: - Vi begik en fejl, og det undskylder vi for

Fredericia

Efter kritisk rapport: Fem satsninger får støtte fra brandingpuljen

Annonce