Annonce
Trekantområdet

Feriehusmessen vender tilbage til efteråret

Feriehusmessen byder på masser af inspiration til både nuværende og kommende feriehusejere. PR-foto

Fredericia: Messe C Fredericia har allerede planlagt at gentage Feriehusmessen, og den er programlagt til 12.-13. september 2020. Det sker på baggrund af sidste års succes, hvor både udstillere, besøgende og partnere vendte tomlen op.

- Det er vores klare ambition, at anden udgave af Feriehusmessen bliver endnu større og endnu bedre på alle områder. Det er altid en vanskelig øvelse at søsætte en helt ny messe - men efter premiere-udgaven har vi høstet en lang række erfaringer og evalueringer, så vi mere præcist ved, hvilken retning vi skal gå i 2020, siger Charlotte Buus, projektleder i Messe C, i en pressemeddelelse.

På Feriehusmessen kan de besøgende blive klogere på alt lige fra de nyeste produkter og services inden for wellnessudstyr, nybyggeri og aktivitetsudstyr, til udlejningsbureauer og meget andet. Man kan også komme til små foredrag om udlejningsregler, tips til indretning, viden om energiforbedring og meget mere.

Feriehusmessen retter sig mod Danmarks flere end 200.000 sommerhusejere og potentielle købere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce