Annonce
Fredericia

Feriesjov sluttes med mudrace for børn og unge

Først var der bare mudrace for kvinder, så kom mudrace i mørke til, og nu arrangererer firmaidrætten i Fredericia mudrace for børn og unge den 10. august. Arkivfoto: Mette Mørk
Fredericia Fag- og Firmaidrætsforbund sætter punktum i årets feriesjov med et gratis tilbud om at løbe mudrace i Hannerup på lørdag.

Hannerup: Lørdag den 10. august er det børnenes tur til at prøve kræfter med Fredericia Fag og Firmaidrætforbunds populære mudrace-løb. Det særlige mudrace-arrangement markerer samtidig afslutning på sommerens feriesjov i Fredericia Kommune.

På en to kilometer lang rute skal deltagerne rundt over forhindringer og gennem vandløb i skoven. Deltagere op til 10 år må gerne være ifølge en voksen, men der er hjælpere på hele den afmærkede rute, som hjælper ved forhindringerne.

Det er gratis at deltage, men der kræves en tilmelding.

Første løbere i alderen 6-13 år sendes ud på ruten kl. 14, mens de 14-18 årige sendes afsted en time senere. De yngste kan vælge at løbe ruten en eller to gange, mens de ældste kan løbe den op til tre gange.

Stævnepladsen åbner halvanden time før første startskud, og der vil være fælles opvarmning før begge løb.

Program for mudrace

Kl. 12.30: Stævnepladsen åbner
Kl. 13.00: Nummerudlevering åbner
Kl. 13.45: Fælles opvarmning
Kl. 13.55: Race Briefing (6-13 år)
Kl. 14.00: Start
Kl. 14:45: Fælles opvarmning
Kl. 14.55: Race Briefing (14-18 år)
Kl. 15.00: After Race
Kl. 17.00 Ruten lukker
Kl. 18.00: Stævnepladsen lukker

Tilmelding til Feriesjovløbet sker via Feriesjovs hjemmeside www.feriesjov.fredericia.dk/asp/index.asp.

Kilde: Fredericia Fag- og Firmaidrætsforbund

Optakt til mudrace

Mudrace for børn og unge er samtidig fortræning for arrangørerne til det store mudrace for kvinde den 14. september i Madsby. Her er der lagt an til en otte kilometer lang løberute med forhindringer.

Trialløbet er i år rykket fra fælleden til Madsby, og det har ikke svækket interessen. Da billetterne blev sat til salg i efteråret, var de første 1023 solgt på tre timer. Der er sat i alt 2400 billetter til salg.

Fag- og firmaidrætten i Fredericias gode idé til et anderledes løb har spredt sig til resten af landet, hvor der i løbet af september vil blive afviklet mudrace med tusindvis af deltagere.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce