Annonce
Trekantområdet

Fest, farver og frisind i middelalderen

Musikanterne Moro og Lurifas kan opleves på Koldinghus ved årets Borgerkøkken. Foto: Kurt Aulbjerg

Kolding: Borgerkøkken på Koldinghus tilbydes i år for 5. gang i forbindelse med Trekantområdets Festuge. I år er temaet middelalderen.

- Vi har meget mere tilfælles med befolkningen i middelalderen, end i så mange andre tidsperioder. For eksempel var der ingen hekse-afbrændinger i middelalderens Danmark, kvinder spillede en vigtig rolle både på hjemmefronten og som erhvervsdrivende. Man vaskede hænder inden måltiderne, og det var udbredt, at både høj og lav frekventerede den lokale badstue, siger eventkoordinator på Koldinghus Charlotte Korsgaard i en pressemeddelelse.

Ved borgerkøkkenerne kan man blive klogere på emner som bordskik, erotik i og uden for parforholdet, beklædning og kalkmaleriers skjulte budskaber. Menuen byder bl.a. på krydderbraiseret vildsvin. Den musikalske underholdning leveres af musikere fra Moro og Lurifas.

Borgerkøkkenerne finder sted alle aftener fra onsdag den 28. til lørdag 31. august kl. 18 til 21 på Koldinghus.

Billetter sælges på Koldinghus' hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce