Annonce
Kultur

Festival blev udsolgt på 59 minutter: - Det vil være fedt at kunne sætte 1000 billetter mere til salg

Det gik tjep, da Blue Bridge i løbet af pinsen satte sine billetter til salg. I fjor blev festivalen aflyst, og da valgte hovedparten af køberne at donere deres billet til festivalen i håb om, at den ville overleve aflysningen. Pressefoto: Leendert Bjert
De 1000 billetter til Blue Bridge Festival i Sdr. Bjert blev udsolgt på knap en time. Der er håb om, at festivalen kan sætte 1000 billetter mere til salg, hvis smittetrykket falder hen over sommeren.

Kolding: For første gang i sin levetid må den lokale festival Blue Bridge melde alt udsolgt. Det er resultatet efter et hektisk billetsalg, som blev åbnet i pinsen.

- Det er helt vildt. Da billetsalget startede, var der allerede 140 købere i kø, og efter 59 minutter var der udsolgt. Det var næsten, som var det U2-billetter, vi solgte, fortæller festivalchef Philip Holm-Hansen.

Han vurderer, at det vilde billetsalg skyldes en kombinationen af et stærkt musikprogram og så det faktum, at publikum hungrer efter at komme ud og høre musik under åben himmel. I et år har landets festivaler ligget stille på grund af corona, og også denne sommer er der mange, som er blevet aflyst.

Annonce

Håb om flere billetter

Grundet restriktionerne må der også kun være 1000 mennesker i alt til Blue Bridge, som plejer at have plads til det dobbelte. Publikum bliver fordelt i to sektioner, hvor der er 500 i hver.

- Men vi krydser fingre for et lavere smittetryk over sommeren. Og det vil betyde, at der kommer 1000 billetter mere til salg. Det vil være et drømmescenarie, siger Philip Holm-Hansen og tilføjer:


Vi har fået rigtigt mange henvendelser fra folk, som ikke har fået billet. Så det vil være fedt at kunne sætte 1000 billetter mere til salg.

Philip Holm-Hansen, festivalchef


- Vi har fået rigtigt mange henvendelser fra folk, som ikke har fået billet. Så det vil være fedt at kunne sætte 1000 billetter mere til salg. Vi opfordrer til at holde øje med vores facebookside over sommeren, hvor vi løbende vil melde nyt ud.

Annonce

Vi giver dem et mål

Men i første omgang venter nu en større planlægning, for at få festivalen til at leve op til alle kravene. Der skal udarbejdes en såkaldt sundhedsplan, som skal godkendes af kommune og politi.

Den udsolgte festival har The Savage Rose som det absolutte hovednavn. Aftalen er landet efter en proces, der har taget to år.

Herudover komme Calby med band samt Patina, der begge er blandt de navne, der er store forventninger til på den danske musikscene. På plakaten står også lokale navne som Barbro og Animaux Animé, som begge har forbindelse til Stenderuphalvøen.

- Og alt dette krydret med dygtige amatører i alle aldre. For eksempel gymnasiebandet Humbug fra Munkensdam og et nyt pigeband Hankøn. Vores DNA i Blue Bridge er, at vi ønsker at give uprøvede musikere et mål: En optræden på en fed scene med masser af publikum. Det giver musikerne et drive og en seriøsitet i øvelokalet, og er helt sikkert med til at skabe musikglæde, mener festivalchefen.

Annonce
Navne For abonnenter

Kim var lykkelig til sit sidste hjerteslag: Et farvel til den stærke tillidsmand med de mange facetter

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Søren og Mette har corona: Smitten stiger desværre i de yngste klasser i Fredericia lige nu

Navne For abonnenter

60-års fødselar nyder sine møbelklassikere: Den spanske stol er hans yndling

Fredericia

Glade smil: Klinik i Fredericia kåret som allerbedst til at have elever

Fredericia HK

Se den kommende træner i modgang: Derfor SKAL du som FHK-fan se Danmark spille i aften

Sygehuse indhenter tidligst pukkel om et år: - Vi står i en meget alvorlig situation

Fredericia

Henrik har lavet en elpris-udsigt: - Den er lige så sikker som vejrudsigten, og fredag ser dyr ud

Ordning med lønkompensation bliver forlænget i to uger

Fredericia

Cykel Kai bliver opkøbt af ny cykelbutik, hvor han bliver ansat: - Nu har jeg arbejdet 80 timer om ugen i 41 år, så det er vist på tide, at jeg trapper lidt ned

Alarm 112 For abonnenter

Brrrrr på stort hotel i Snoghøj: En morgen med kolde bade og ingen varme

Fredericia HK

FHK forstærker sig på vital post: Henter Champions League-målmand hos de norske mestre

Annonce