Annonce
Kultur

Festival bliver gennemført: Men der kan blive rift om billetterne

Mange festivaler må aflyse i år, men der bliver Blue Bridge Festival i Kolding. Arkivfoto: Leendert Bjerg
Der bliver festival på Stenderup-halvøen i år. Det står nu fast, og dermed kan 1000 mennesker se frem til en live-oplevelse i det fri. Festivalen har egentlig plads til 2000, men corona-begrænsninger betyder, at så mange kan man ikke lukke ind.

Kolding: Mange store festivaler har opgivet 2021 på grund af stramme genåbningskrav, men nu står det fast, at her i Kolding bliver Blue Bridge Festival gennemført på Stenderup-halvøen.

Ledelsen bag festivalen har holdt hastemøde, hvor alle de nye retningslinjer er gennemgået, og konklusionen er, at man godt kan gennemføre en festival. Dog med en afgørende begrænsning, oplyser festivalchef Philip Holm-Hansen.

- Vores festivalplads kan opdeles i to sektioner a 500 personer. Så det giver os mulighed for at afholde Blue Bridge for 1000 mennesker. Det er jo noget mindre end de 2000 mennesker, som vi har plads til, men vi er bare vildt glade for at kunne gennemføre, siger festivalchefen og tilføjer:

Annonce

- De tidligere år har det været gratis for børn under 16 år at deltage. I 2019 var der næsten 500 børn, der kom gratis ind. Men det kan vi ikke gøre i år, hvor vi kun må være 1000 mennesker. Så børn skal også købe billet i år. Til gengæld fastholder vi den lave billetpris på 150 kroner i forsalg, siger Philip Holm-Hansen.

Travle uger venter

Festivalen bliver afviklet den 14. august i Sdr. Bjert, og billetsalget begynder indenfor et par uger. Sidste år, hvor corona helt aflyste festivalen, stod Peter Sommer, Blaue Blume og Mekdes øverst på plakaten, men endnu er der ikke meldt ud, hvem der kommer til at spille på dette års festival.


Hvis vi er heldige er der mulighed for at restriktionerne lempes over sommeren, hvorved at vi må holde festival med 2000 mennesker i en sektion. Det vil jo være drømmen.

Philip Holm-Hansen, festivalchef


I første omgang venter der nogle travle uger, medgiver Philip Holm-Hansen. Der skal laves PR og opstartes billetsalg, de frivillige skal organiseres, musikkontrakterne skal falde på plads, og fremfor alt skal restriktionerne nærlæses, så festivalpladsen lever op til alle de krav, som myndighederne kræver.

- Hvis vi er heldige, er der mulighed for, at restriktionerne lempes over sommeren, hvorved at vi må holde festival med 2000 mennesker i en sektion. Det vil jo være drømmen, siger festivalchefen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Katrine ville være dyrlæge eller frisør. Men synet af en boreplatform fik hende sporet ind på et helt andet fag

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Gammel Fredericia-virksomhed kan juble - overskuddet mere end fordoblet

Erhverv For abonnenter

Seks bogstaver med forkert skrifttype udløser bøde på 20.000 kroner: Statskassen må mangle penge, lyder det fra virksomhedsejer

Fredericia

Procestårne og rør bliver omgivet af vilde blomster  - måske må du også plukke

Live Sport For abonnenter

Se matchen her: Holsted Tigers tager imod Esbjerg Vikings

For abonnenter

Den perfekte storm har ramt bilbranchen: Bilerne bliver i nærheden af 30 procent dyrere

Fredericia For abonnenter

Det søde er blevet surt: TV-kendt konditor slog stor dej op, men er løbet ind i problemer

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Erhverv For abonnenter

Da Peter ødelagde ryggen og blevet fyret, stod lokal virksomhed klar med åbne arme og en hjælpende hånd: Nu har de vundet særlig pris

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Erhverv

38-årige Nina Østergaard bliver topchef for Fyns største koncern

Erhverv For abonnenter

Stor kæde åbner i Fredericia: - De fleste kender os fra skruer, men vi er også gode til mange andre ting

Fredericia

Modige Mia blåstemplede ny legeplads: Få et kig ind i den nye oase midt i Kanalbyen

Annonce