Annonce
Vejle

Festival fejrer jubilæum: Fire dage - men der er slet ikke noget program

For femte gang er kærlighed og ny energi i centrum i fire dage. Foto: Zoey Elinor, Ny Energi Festival
For femte år i træk slår Luna Elvstrøm dørene op for Ny Energi Festival, og det fejres med en helt særlig festival: Fire dage uden et konkret program.

Nr. Vilstrup: Ny Energi Festival sætter gang i sin jubilæumsfestival i dag. Det er nemlig femte udgave af festivalen, der løber af stablen i en have i Nr. Vilstrup, og for første gang nogensinde er der slet intet program.

- Det handler rigtig meget om at leve fra hjertet og være en del af et fællesskab, og i år er der ingen planer i løbet af de fire dag, for tomheden fremmer kreativiteten og udviklingen, fortæller arrangør Luna Elvstrøm.

Der er sket meget siden den første festival. Det hele begyndte som en festival, hvor alternative behandlere holdt workshops fra start til slut, men de mange workshops er taget af programmet i løbet af årene, og sidste år kom improvisation i højsædet. Sådan er det i særdeleshed også i år, forklarer arrangøren.

- Vi følger vores intuition og tager tingene, som de kommer. Vi træner det at leve i nuet. I dag har ingen tid til at forberede sig, så det er godt at træne, forklarer hun.

Annonce

Ny Energi Festival

Afholdes 18.-21. juli

Torsdagstema: Mærk forbindelsen til naturen

Fredagstema: De nye børns evner

Lørdagstema: Business fra hjertet

Søndagstema: Praktisk realisering

Kilde: www.nyenergifestival.dk

En ekstra bonus

Sidste år deltog 120 festivalgæster i løbet af de fire dage, og mange har været med alle fire år. Efter fire dage på Vejle-festivalen har de ikke bare fået ny energi med hjem. Flere har også fået en uventet bonus med sig.

- Det er mange forskellige mennesker, der mødes, og det udvider deres horisonter at mødes med andre mennesker. Nogle har fået en kæreste ud af festivalen, andre en arbejdspartner, og nogle får øjnene op for nye kostvaner, fortæller Luna Elvstrøm.

Festivalen foregår i privaten hos arrangøren på Sandtoften 1 i Nr. Vilstrup i dagene 18.-21. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce