Annonce
Trekantområdet

Festivalbanko: Der er for 70.000 kroner præmier på spil

Der er banko onsdag aften i Gauerslundhallen. Arkivfoto
Festugens store bankospil onsdag aften i Gauerslundhallen har fået samlet præmier sammen for 70.000 kroner.

Gauerslund: Onsdag aften er der både store, og mange, præmier på højkant.

Der er nemlig bankospil i Gauerslundhallen, og der er da en pæn chance for, at komme derfra med en gevinst under armen.

- Vi har fået sponsoreret præmier for cirka 70.000 kroner. Det er vi rigtige glade for, for uden den støtte fra handelslivet, kunne vi ikke holde bankospillet, og dermed støtte børn- og unge i området, siger Anne-Lise hansen, der er kvinden, som har været rundt og samle præmierne ind.

Det er foreningen Bankoens Venner, som arrangerer bankospillet, der er et specielt festuge bankospil. Normalt ligger bankospillene om tirsdagen, men de har dog været på sommerferie siden 1.maj. I uge 24 dukker der er stort festival-bankospil op. Og altså om onsdagen.

- Det er tilfældigt, at det lige er blevet en onsdagsting i festugen. Og bankospillet er noget større end de traditionelle tirsdagsbankospil. Det er vores måde at bakke op om festivalen, og man skal endelig bare møde op. Det bliver en forrygende aften med mange præmier, og hvor Banko-Leif vil læse numrene op, siger hun.

Mange gevinster

Hovedpræmien er en cykel til en værdi af 3500 kroner, men derudover er der en lang liste af andre præmier lige fra rejser til kontanter. Der er ligeledes 115 gevinster i det amerikanske lotteri.

- Sidste år holdt vid et for første gang, for det var jo første gang festivalen fandt sted, og der kom 239 deltagere. Det var rigtigt flot, men vi håber da, at der kommer over 300 i år. Nu må vi se, siger Anne-Lise Hansen.

Der er start klokken 19, mens dørene åbnes klokken 17.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce