Annonce
Fredericia

Festlig åbning af Mødrehjælpens nye butik i Fredericia

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) takkede de frivillige i Mødrehjælpen for deres engagement, da den nye butik i Vendersgade åbnede. Privatfoto
Mødrehjælpens butik med kvalitetsgenbrug til børn i Vendersgade hjælper både sårbare familier og klimaet, pointerede borgmester Jacob Bjerregaard og Mødrehjælpens direktør, Ninna Thomsen, ved butiksåbningen.
Annonce

Fredericia: Den røde løber var rullet ud, og flagene sat frem på Vendersgade 25, da Mødrehjælpens nye butik åbnede fredag. Inden de første kunder kunne komme ind og se de mange genbrugsvarer, fik butikken og de mange frivillige, der har knoklet for at klargøre butikken ,og som fremover skal drive butikken, mange fine ord med på vejen.

- Jeg kan ikke sige nok tak til jer frivillige. Jeres arbejde betyder utrolig meget, sagde Mødrehjælpens direktør, Ninna Thomsen, der også ønskede Fredericia tillykke med den nye butik og lokalforening.

- Vi mærker, at mange danskere kerer sig om deres lokalmiljø og gerne vil være med til at sikre, at alle børn får en god opvækst. I Mødrehjælpen spænder vi et frivilligt sikkerhedsnet ud under sårbare familier. tilføjede hun.

Annonce

Vi er ikke ens

Mødrehjælpen lokalforening Fredericia, der blev stiftet i september, vil udover at drive butikken, hvor der sælges kvalitetsgenbrug til børn i alderen 0-8 år, lave arrangementer, der hjælper sårbare familier. Overskuddet i butikken går til disse arrangementer.

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) kunne heller ikke takke de frivillige kræfter nok.

- Vi er ikke født ens, og det stiller krav til, at vi indretter samfundet, så de, der har brug for det, kan få hjælp. Det kræver, at vi, der har muligheden og overskuddet, skaber et fællesskab for dem, der har mindre overskud. Jeg kan ikke takke nok for jer, der vælger at bruge jeres fritid til at gøre noget for at andre kan få hjælp, sagde borgmesteren. Mødrehjælpens direktør og borgmesteren påpegede desuden, at Mødrehjælpens butik i Fredericia er med i et bæredygtigt kredsløb. Et kredsløb, hvor det både er muligt at give sine ting videre, når man ikke længere selv skal bruge dem, og hvor man kan købe tøj og legesager i god stand frem for at købe helt nyt.

- Vi er et rigt land med et højt forbrug. Jeg er glad for, at butikken er en del af den bæredygtighedsdagsorden, der er vigtig for os, sagde Jacob Bjerregaard. Mødrehjælpens butik har åbent fra 10 til 17 på hverdage og 10 til 13 om lørdagen. PFA

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Byggerod i Føtex City: Varehus udvider og bliver testbutik for nyt koncept

Fredericia

Nyt trænings- og legeområde undervejs: Ombygning af sundhedshuset rykker udenfor

Annonce