Annonce
Erhverv

Festmesteren er gået konkurs - kurator vil forsøge at sælge udlejningsdel

Festmesteren på Calvinsvej er gået konkurs. Foto: Dorte Brandsen

Fredericia: Udlejningsvirksomheden Festmesteren, der holder til på Calvinsvej 17, er erklæret konkurs.

- Det er sket på baggrund af en begæring fra indehaveren selv, fortæller kurator Steen Jørgensen fra advokatfirmaet Trolle.

Konkursen er sket ved et dekret afsagt af retten i Kolding den 28. februar. I øjeblikket arbejder kurator på at realisere aktiverne i virksomheden og skabe det fulde overblik over kreditorerne. Kurator Steen Jørgensen fortæller, man vil forsøge at sælge udlejningsdelen i virksomheden.

- Vi håber på at kunne få overdraget konkursboet til nogle, der vil videreføre det og overtage de ordrer, som ligger fremover. Det er eksempelvis konfirmationer. Men det kræver, at køber melder sig relativt hurtigt på banen, siger Steen Jørgensen.

Indehaver af Festmesteren er Palle de Place, der overtog virksomheden i 2013 fra tidligere ejer Birger Dyrby. Virksomheden fik navnet Festmesteren i 2003.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112 For abonnenter

Mænd fægtede med lange knive under røveri: På blot fire minutter røvede de brugs

Annonce