Annonce
Fredericia HK

FHK ansætter et velkendt ansigt som salgschef

Henrik Eriksen foreviget dengang, han havde vinhandel i Fredericia. Nu skal han være salgschef i FHK. Arkivfoto
Henrik Eriksen er ny salgschef for Fredericia HK. Han er et kendt ansigt i Fredericia, hvor han både har stillet op som byrådskandidat for Liberal Alliance og været købmand i Meny.
Annonce

Fredericia: Fredericia HK har ansat sin nye salgschef, og der er tale om et kendt ansigt i Fredericia. Det er nemlig 35-årige Henrik Eriksen, som har haft sin egen vinhandel i Fredericia, stillet op til byrådet for Liberal Alliance hvor han fik 118 personlige stemmer og senest var købmand - øverste chef - i den nye Meny-butik på Indre Ringvej. En stilling, han blot nåede at være i et halvt år.

Henrik Eriksen begynder i sit nye job den 1. oktober.

- Vi har valgt at ansætte Henrik, fordi han er en lokal ildsjæl og erhvervspersonlighed, der kender mange mennesker og virksomheder i byen. Henrik kommer til at stå for salget af sponsorater og sponsorpleje i samarbejde med FHK´s administration, siger bestyrelsesformand Bent Jensen i en pressemeddelelse.

Rollen til Henrik Eriksen er stort set identisk med den, som Dorte Lassen varetog før hun stoppede i FHK efter blot tre måneders ansættelse. Hun havde dog titel af kommerciel chef.

- Det er en stor mulighed for at blive en del af en lokal storklub og en spændende virksomhed. En klub, der spiller i den bedste liga. Det er ikke mange, der bliver budt sådan et job, så jeg er virkelig stolt. Jeg glæder mig til at møde alle de fantastiske mennesker omkring klubben, men også nuværende og kommende samarbejdspartnere. Jeg har fulgt FHK på sidelinjen i mange år, så jeg kan næsten ikke vente med at starte, så vi kan se noget god håndbold og få flere samarbejdspartnere til vores klub, siger Henrik Eriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Onsdagens corona-tal: Ni personer er konstateret smittet siden tirsdag

Fredericia For abonnenter

De unge springer i øjnene i coronastatistikken: Indtager en kedelig førsteplads i Fredericia

Alarm 112

Avis blev brugt til at aflede opmærksomheden: Mobiltelefon stjålet i Gothersgade

Annonce