Annonce
Fredericia HK

FHK-back indstiller karrieren

FHK's Nikolaj Mehl indstiller karrieren efter denne sæson. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Nikolaj Mehl indstiller karrieren efter denne sæson. FHK-backen stopper efter denne sæson.
Annonce

Fredericia: Fredericia HK bliver en bagspiller færre, når denne sæson er forbi. Mandag aften en halv time før kampstart mod Sønderjyske meldte klubben ud, at Nikolaj Mehl indstiller karrieren efter sæsonen.

- Da vi skrev kontakt med Nikolaj Mehl for snart to år siden, var planen klar: Nikolaj Mehl skulle hjælpe klubben tilbage i Ligaen, og dernæst sørge for, at vi stabiliserede os i Ligaen sammen med sine holdkammerater og trænere. Det første mål har han været med til at sikre, og det andet mål er han ved at indfri. Missionen er derfor fuldført, og det er tid til at lægge skoene på hylden, fortæller Direktør Thomas Larsen i en pressemeddelelse.

Nikolaj Mehl har været en stabil faktor i FHK både sidste sæson og i denne. Han er ikke typen, der scorer mange mål, men han støber ofte kuglerne og er en god mand at have i omklædningsrummet qua sin erfaring.

- Vi er taknemmelige over, at Nikolaj Mehl valgte FHK som endestation og med stor succes til følge. Han er samtidig en fantastisk person på banen, hvor spillertruppen har valgt ham til anfører, men også udenfor banen, hvor der er altid plads til en high five, og en snak med børne- og ungdomsspillerne i Fredericia Håndboldklub, lyder det fra Thomas Larsen.

- Netop derfor håber vi, at Nicolaj Mehl fortsætter i en anden rolle i klubben efter sommerferien, måske i en trænerrolle omkring de unge talenter, men vores nuværende fokus er naturligvis først og fremmest at færdiggøre sæsonen på bedste vis, siger direktøren.

Nikolaj Mehl selv har det godt med sit stop. Han vil gerne have mere tid på hænderne efter en karriere med mesterskaber på stribe i Norge og Champions League-håndbold.

- Jeg kom hjem til Danmark og havde to mål for min nye klub. Vi skulle i Ligaen og så skulle vi overleve der. Det ser ud til, at vi opfylder begge dele, og jeg vil derfor gerne have mere tid til familien og vores børn. Det har været planen fra start, og jeg synes, at det har været utroligt fedt at vende retur til Danmark efter seks år i udlandet, siger han.

- Det betyder alt at slutte godt af. Det fortjener klubben og de mange mennesker omkring den. FHK er en klub med en utrolig passion, som får stor opbakning fra fans og samarbejdspartnere – i med og modgang. Jeg vil tænke tilbage på mange gode kampe, særligt Tønder på udebane var ekstremt, men også Køge hjemme, selvom det ikke var en topkamp – men alt spillede. Det var også stort i PrimoToursLigaen at slå GOG hjemme i første hjemmekampe, siger Mehl.

Han er med i truppen til kampen mod Sønderjyske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Virus lagde 5. juli ned: Men der var alligevel sygebesøg rundt om

Annonce