Annonce
Fredericia HK

FHK-cheftræner ærgrede sig: Vi kunne have taget point

Jesper Houmark ærgrede sig stort over nederlaget til Skjern. Han mente, at FHK kunne have fået point ud af sine anstrengelser. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Jesper Houmark var bundærgerlig efter nederlaget på 29-25 til Skjern. Han mente, at FHK med mere skarphed kunne have taget point i en svær arena.

Skjern: Jesper Houmark bandede af ærgrelse, da han kom ud af omklædningsrummet i Skjern Bank Arena fredag aften. Han mente, at gæsterne havde alle muligheder for at tage point. Selvom de havde tabt med fire mål: 29-25.

- Vi mangler skarpheden i dag, for vi kunne godt være kommet herfra med point. Og det er det, der ærgrer mig så meget, sagde cheftræneren.

Der var en periode efter pausen, hvor Skjern tromlede over FHK og kom foran med otte. Men FHK fik lukket stillingen til fire mål.

- Det var for langt et udfald, og vi kom til at gå lidt ind i os selv, i stedet for at kæmpe sammen. Da vi kom bagud med otte, var det som om, at vi accepterede vores skæbne, og så begyndte vi at spille frit igen, sagde Jesper Houmark.

FHK havde 38 skud på mål og scorede på de 25, hvilket Jesper Houmark bestemt ikke var tilfreds med.

- Vi brænder helt store chancer, og vi gør det på nogle ærgerlige tidspunkter, hvor vi kan komme helt tilbage i kampen, sagde cheftrænerne.

Han havde inden opgøret peget på Skjern-målmand Robin Haug som en nøglespiller, og det blev han med sine 14 redninger. FHK havde tendens til at skyde for svagt på ham, mens en spiller som Eivind Tangen bankede bolden ind bag Emil Tellerup med 200 kilometer i timen.

- Det er forskellen på de, der har vundet medaljer ved internationale slutrunder, og de der ikke har, konstaterede Houmark.

FHK spiller igen på lørdag hjemme mod BSH.

Det er forskellen på de, der har vundet medaljer ved internationale slutrunder, og de der ikke har.

Jesper Houmark om Eivind Tangens hårde skud

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce