Annonce
Fredericia HK

FHK-cheftræner var stolt og nedslået på en og samme tid - men mest nedslået

FHK-cheftræner Jesper Houmark måtte flere gange tage sig til hovedet på grund af dommernes beslutninger i kampen mod Aalborg. Men det var nu ikke deres skyld, at FHK tabte. Foto: Søren Gylling
Jesper Houmark glædede sig over de to begyndelser på halvlegene i nederlaget til Aalborg. Men han var ærgerlig over, at det endte med en 32-27-sejr til gæsterne.
Annonce

Fredericia: Hvad fyldte mest hos FHK-træner Jesper Houmark efter nederlaget til Aalborg fredag aften? Stoltheden over indsatsen eller ærgrelsen over nederlaget?

- Jeg er mest ærgerlig. Jeg synes, at vi leverer en fin kamp, og det er jeg glad for, men vi kan godt tillade os at være ærgerlige over, at vi ikke helt er med til det sidste, sagde cheftræneren.

FHK begyndte vel i begge halvlege, men Aalborg trak fra til sidst i dem begge. Og det handler jo om at være foran, når der står 60 på uret.

- Men jeg er stolt af starten på anden halvleg, hvor vi ellers er spillet helt ned i sækken, og jeg er også stolt af starten på kampen, sagde Houmark.

Han mente, at de små ting gjorde udslaget.

- Der er flere af vores spillere, som ikke har trænet så meget, og de er ikke helt, hvor de skal være endnu. Det betyder, at vi trækker meget på de samme ressourcer, og det er med til at gøre udslaget, sagde han og fortsatte:

- Og så er Aalborg bare skarpe, når det gælder.


I mange af vores forsvar står vi godt i 50 sekunder, men så finder Møllgaard alligevel stregen til sidst.

Jesper Houmark, FHK-træner


FHK spillede i de gode perioder fremragende forsvarsspil.

- Vi får skruet en god forsvarskamp sammen. I mange af vores forsvar står vi godt i 50 sekunder, men så finder Møllgaard alligevel stregen til sidst. Der mangler vi lige det sidste nedlukning, men vi bevæger os virkelig godt og står korrekt. Og vi deler øretæver ud, når vi skal, sagde Houmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce