Annonce
Fredericia HK

FHK forlænger med central spiller

Kristian Stoklund har forlænget sin aftale med FHK, så den løber frem til sommeren 2022. Arkivfoto: Mette Mørk
Kristian Stoklund har forlænget sin aftale med FHK, så den løber til 2022. Han har vist sig som en helt central spiller flere gange i denne sæson.

Fredericia: Kristian Stoklund har forlænget sin aftale med Fredericia HK, så den løber til sommeren 2022. Dermed sørger klubben for at holde på en af sine mest centrale spillere.

- Kristian har udviklet sig meget i det seneste halvandet år. Han er i dag en af vores store profiler på holdet, og i de seneste par kampe har han spillet fremragende. Der er stadig meget potentiale i Stoklund, og vi er derfor stolte over at fortsætte samarbejdet med ham, siger daglig leder i FHK, Thomas Larsen i en pressemeddelelse.

- Vi vil i næste sæson tage et skridt mere og være en seriøs kandidat til de yderste slutspilspladser, og den proces skal Stoklund være en del af, fortsætter han.

Kristian Stoklund er Fredericia-dreng og spillede i FHK i sin ungdomstid, men da klubben gik konkurs i 2012, skiftede Stoklund væk. Han har optrådt både for Kolding, Vejle og Tønder, men i 2018 vendte han tilbage til FHK og har været nøglespiller siden.

I denne sæson er det allerede blevet til flere imponerende præstationer. Han scorede 10 gange i kampen mod Ribe-Esbjerg og satte kampens sidste træffer i sidste sekund. Det gav et point til FHK.

Mod Kolding var han ligeledes fremragende med sine otte træffere, og senest mod Nordsjælland var han atter FHK's mest scorende spiller med sine seks mål.

Annonce

FHK er en klub, der står mig meget nær. Derfor er jeg glad og stolt over, at klubben har valgt at forlænge med mig.

Kristian Stoklund, playmaker for FHK

Klubben står mig nær

Kristian Stoklund er 25 år gammel og har scoret 36 mål og lavet 13 oplæg i sæsonens første syv kampe.

- FHK er en klub, der står mig meget nær. Derfor er jeg glad og stolt over, at klubben har valgt at forlænge med mig. Jeg spillede det meste af min ungdomstid her, og det betyder derfor meget for mig at være med til at føre klubben frem, hvor det er sjovt igen, siger Kristian Stoklund. Han deler klubbens ambition om en plads i slutspillet, men lige nu handler sæsonen først og fremmest om at blive i rækken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce