Annonce
Fredericia HK

FHK forlænger med cheftræneren og siger farvel til assistenten

Jesper Houmark og Fredericia HK har forlænget deres aftale med et år. Men assistenttræner Ole Damgaard stopper i klubben. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Fredericia HK har forlænget aftalen med sin cheftræner Jesper Houmark. Til gengæld stopper assistenttræner Ole Damgaard og erstattes internt.

Fredericia: Jesper Houmark fortsætter som cheftræner for Fredericia HK. Det kommer næppe som den store overraskelse, for klubben klarer sig for øjeblikket glimrende i ligaen og ligger til at komme med i slutspillet.

- Jesper og trænerteamet har gjort det godt, og derfor er det helt naturligt at fortsætte samarbejdet. Ligesom både klubben og spillerne, har trænerteamet lagt lag på hvert år, og vores spil og stabilitet er blevet så god, at vi kan være med mod alle hold. Det vidner vores aktuelle placering også om, siger FHK-direktør Thomas Larsen i en pressemeddelelse.

Men Jesper Houmark skal for fremtiden træne FHK uden sin højre hånd. Samtidig med forlængelsen af Houmark, melder FHK ud, at Ole Damgaard stopper som assistenttræner i klubben.

Det ligner umiddelbart en svækkelse, for Damgaard har med sin store rutine spillet en enorm rolle i klubben, siden han kom til for fire år siden.

- Vi er kede af, at Ole forlader os. Han ønsker, at der kommer ny inspiration til trænerteamet og til drengene. Derfor har Ole desværre besluttet sig for at sige stop efter denne sæson, lyder det fra Thomas Larsen.

Ifølge Ole Damgaard er der ikke noget odiøst i, at han stopper efter sæsonen.

- Jeg har haft et godt samarbejde med Jesper, og jeg har været heldig med, at jeg har haft sådan et stort ansvarsområde, som han har givet mig. Jeg vil gøre mit ypperste for at slutte min tid i FHK så godt som muligt, siger han.

Annonce

Intern erstatning

Erstatningen for Ole Damgaard bliver Lasse Folkmann. Han har de seneste sæsoner haft ansvaret for FHK's 2. divisions herrer og i denne sæson U19 drengene.

- Jeg kender Ole Damgaard fra lang tid tilbage, og jeg kommer til at savne ham. Men Lasse er en fuldgod erstatning, siger Jesper Houmark.

Jesper Houmark har tidligere sagt, at han ønsker korte kontrakter, og sådan er det også med den seneste, som er forlænget en enkelt sæson - til sommeren 2022.

Han passer ved siden af håndbolden et arbejde som underviser på Vejle Idrætsefterskole og har ikke tænkt sig at blive fuldtidstræner.

Men det kommende år er han fortsat træner for FHK.

Håndboldligaen ligger stille på grund af VM i Egypten. FHK spiller igen den 3. februar mod Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Syddanmarks corona-general ånder lettet op: - Det er ikke gået så galt, som vi frygtede

Annonce