Annonce
Fredericia HK

FHK forlænger med en af sine mest fremtrædende spillere

Martin Bisgaard modtager kærlig behandling i en kamp mod TTH. Han har forlænget sin kontrakt til 2022. Arkivfoto: Søren Gylling
Fløjspiller Martin Bisgaard har forlænget sin aftale med Fredericia HK. Forlængelsen betyder, at parterne har papir på hinanden til sommeren 2022.
Annonce

Fredericia: Fredericia HK har forlænget aftalen med en af sine mest fremtrædende spillere de sidste tre sæsoner:

Venstrefløj Martin Bisgaard har sat sin signatur på en ny kontrakt, der løber til sommeren 2022.

- Vi er yderst tilfredse med, at vi fortsætter samarbejdet med Bisgaard, så vi fastholder kontinuiteten i truppen. Bisgaard er en vigtig brik i vores spil, hvor han med energi på og udenfor banen bidrager med fight og positiv energi, siger FHK-direktør Thomas Larsen i en pressemeddelelse.

Bisgaards sæsoner i FHK

2018/19: 90 mål i 26 kampe – nummer to på klubbens topscorerliste.

2019/20: 76 mål i 24 kampe – nummer tre på klubbens topscorerliste.

2020/21: 50 mål i 17 kampe – nummer fem på klubbens topscorerliste.

25-årige Martin Bisgaard skiftede til FHK i sommeren 2018 og var allerede fra begyndelsen en vigtig spiller for klubben i oprykningssæsonen. Hans første sæson i ligaen blev hans bedste hidtil for klubben, men i denne sæson har han fortsat de gode takter med 50 scoringer i 17 optrædener.

FHK afvikler sit angrebsspil i høj fart, og her er Martin Bisgaard en væsentlig brik, fordi han kan flytte sig fra egen banehalvdel og op omkring modstanderens felt ganske hurtigt.

- Jeg har været glad for at spille i Fredericia, så det giver god mening at fortsætte. Vi skal fortsætte rejsen sammen i bestræbelserne på at blev en fast del af dansk håndbolds top, siger Martin Bisgaard.

Fredericia HK holder lige nu kamppause på grund af VM I håndbold. Turneringen genoptages for klubbens vedkommende den 3. februar med en hjemmekamp mod Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Fredericia

Privatskoler har succes med virtuel kontakt til de små: - Vi har fokus på det sociale

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce