Annonce
Sport

FHK forlænger med fanfavorit: Nu spiller vi med, hvor det er rigtig sjovt

Jimmi Andersen har forlænget sin aftale med FHK. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Målmanden Jimmi Andersen har forlænget sin kontrakt med Fredericia HK, så den nu løber til 2021. Han er en fanfavorit i klubben grundet sin udstråling på banen.

Fredericia: Jimmi Andersen bliver i Fredericia HK til sommeren 2021. Det er i hvert fald planen, efter at målmanden har sat sin signatur på en ny aftale med klubben.

Andersen kom til klubben i 2016 og har etableret sig som en fanfavorit i klubben på grund af sin udstråling på banen og sine evner som målmand.

- Jimmi er i gang med sin tredje sæson i FHK. Han har en stor andel i vores sportslige succes, og han har formået at udvikle sig sammen med klubben fra oprykning til 2. division og nu tophold i 1 division med ligabold i sigte. Vi er helt sikre på, at Jimmi kan udvikle sig endnu mere og blive en stor gevinst for FHK i jagten på håndboldligaen, siger bestyrelsesmedlem Thomas Larsen.

Jimmi Andersen indgår i et målmandsteam med Emil Tellerup, og de to herrer supplerer hinanden godt mellem stængerne i FHK-målet. Når den ene har haft besvær med at holde boldene ude, kommer den anden ind og leverer.

Jimmi Andersen roses for sit engagement i klubben.

- Han er en yderst vellidt person, og Jimmi giver gerne et nap med i ungdomsafdelingen, om det er tematræning eller som gæstetræner for U12 drenge, så bringes der smil frem og highfives, når han er i hallen, siger Thomas Larsen.

Annonce

Vi skal rykke op

Jimmi Andersen glæder sig selvsagt over at blive i FHK. Han ser frem til at rykke op med klubben - senest i 2020.

- Nu spiller vi med, hvor det er rigtig sjovt, og ambitionerne er høje. Vi skal rykke op, siger han. - Det smitter af på alle i klubben og i byen, når vi har over 2000 tilskuere til en hjemmekamp. Det er fedt. Jeg vil også sige, at mit hjerte banker for HK Ultras. De er med mig og klubben både på og udenfor banen, siger han.

FHK spiller igen på lørdag en udebanekamp mod bundholdet Køge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

Fredericia For abonnenter

Sådan foregår det i dag: Håndværkere fordeler opgaver efter nummer

Annonce