Annonce
Fredericia

FHK forlænger med nummer tre på klubbens topscorerliste

Kasper Young og FHK har nu papir på hinanden til sommeren 2024. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Kasper Young har forlænget sin aftale med FHK, så den først udløber i sommeren 2024.
Annonce

Fredericia: Fredericia HK forlænger aftalen med en af klubbens vigtigste spillere. Højrefløjen Kasper Young har forlænget sin eksisterende aftale, så de to parter har kontrakt på hinanden til sommeren 2024.

Hans oprindelige aftale stod til udløb efter denne sæson, så forlængelsen er altså tre-årig.

- Vi tror på Young. Han er blandt de spillere, der skal bringe os til toppen af dansk håndbold, og derfor har vi lavet en treårig aftale med ham, siger klubbens direktør Thomas  Renneberg-Larsen i en pressemeddelelse.

Kasper Young er i denne sæson nummer tre på FHK's topscorerliste med 45 træffere i 12 kampe. Han kom til FHK i 2017 og begyndte som back, men siden er han blevet rykket ud på sin naturlige position som fløj.

Tiden som back har dog givet klubben en øget, taktisk styrke, fordi han kan agere back i en snæver vending og på den måde være med til at forvirre modstanderens forsvar.

26-årige Kasper Young er selvsagt også glad for at have forlænget sin aftale med FHK.

- Det næste skridt for os er, at vi skal være en fast del af top-8, og det mål håber jeg bliver indfriet indenfor de næste tre år, siger Kasper Young.

FHK spiller kamp igen på onsdag, hvor TTH Holstebro gæster thansen Arena. Den kamp  spilles klokken 20.30.

Nummer et på FHK's topscorerliste er Kristian Stoklund med 68 træffere for 12 kampe, mens Nicolaj Nørager er nummer to med 57 mål for samme antal kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce