Annonce
Fredericia

FHK-formand freder trænerne: Fyring er slet ikke et tema

Jesper Houmark og Ole Damgaard skal ikke frygte for jobbet. De to FHK-trænere har fuld opbakning hos klubbens ledelse. Arkivfoto: Ole Nielsen.
FHK har fået en hård start på sæsonen med fire nederlag i fem kampe. Men det får ikke klubbens ledelse til at ryste på hånden.
Annonce

Fredericia: Fredericia HK's nederlag til Kolding gjorde ondt på enhver med rødt FHK-blod i årerne. 31-22 lød mandagens knusende nederlag på.

- Jeg tror, vi var flere der bare havde lyst til at løbe ud af hallen, siger formand Bent Jensen.

Nederlaget blev en cementering af FHK's vanskelige sæsonstart, der har medført fire nederlag i fem kampe. Én kamp, opgøret mod Ringsted, er blevet vundet.


Nej. Det har ikke i ét sekund været en del af vores overvejelser. Og det bliver det heller ikke, hvis vi taber den næste og den næste og den næste.

Bent Jensen, FHK-formand


Opgørene mod BSH og Skjern havde ingen forventet point i. Mere ondt gjorde det at tabe stort både til Århus og især Kolding.

Får den hårde start snart konsekvenser for trænerne? På det spørgsmål er Bent Jensens svar krystalklart:

- Nej. Det har ikke i ét sekund været en del af vores overvejelser. Og det bliver det heller ikke, hvis vi taber den næste og den næste og den næste, siger Bent Jensen.

Har du et scenarie i hovedet, som kan gøre, at I kan finde på at fyre trænerne?

- Overhovedet ikke. Vi har en plan, vi er fortrøstningsfulde, og vi skal nok få de point, vi skal have, siger Bent Jensen.

Annonce

En ærgerlig start

Bent Jensen havde gerne set, at FHK havde stået med flere point nu.

- Jeg er ikke skuffet, men jeg er ærgerlig. Og jeg ved godt, at de to følelser kan ligne hinanden.  Vi ville gerne have haft flere point, og vores forventninger er, at vi skal ligge et andet sted, end vi ligger, siger Bent Jensen.

Men de svigtende resultater kommer ikke af sig selv, og ifølge Bent Jensen kan man slet ikke pege på træneren for at finde en synder. Ifølge formanden har FHK haft en uheldig begyndelse af flere grunde.

- Det er som om, spillet ikke rigtig har sat sig endnu. Og vi skal også huske på, at vi mangler en venstre back i Mishels Liaba, som vi havde store forventninger til, men som stort set ikke har spillet på grund af skader, siger Bent Jensen.

Han har især tiltro til anden halvdel af sæsonen, hvor FHK møder Ringsted, Kolding og Århus på hjemmebane. Alle opgørene mod dem har været spillet på udebane.

- I anden halvdel vender vi rundt. Vi er sikre på, at vi nok skal lykkes. Tingene løses ikke af en trænerfyring, siger Bent Jensen.

FHK spiller igen på tirsdag. Aalborg kommer til Fredericia, og i den kamp er FHK væsentligt forstærket med forsvarsspecialisten Rasmus Boysen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Alternativet var en konkurs: Messe C-køb er usædvanligt, men nødvendigt, mener politikere

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

FC Fredericia For abonnenter

Borgmester afviser beskyldninger: FHK har lige så gode vilkår som alle andre

Fredericia

Talentfuld svømmer om OL: For første gang tror jeg oprigtigt på, det kan lade sig gøre

Annonce