Annonce
Fredericia HK

FHK-general: Aalborg kom for at få en dag på kontoret, men det fik de ikke

Aalborg ville have en dag på kontoret i Fredericia onsdag aften. Men de blev presset til at aerbejde hårdt for en sejr. Foto: Peter Leth-Larsen
Rasmus Jensen var både glad og skuffet efter nederlaget til Aalborg onsdag aften. Det var så tæt på en sensation men endte med et 33-31-nederlag.
Annonce

Fredericia: Flere gange dømte man Fredericia HK ude i onsdagens kamp mod de danske mestre fra Aalborg.

I pausen, da gæsterne var foran med to. Efter 46 minutter, da de var foran med fire. Og igen med to minutter igen, hvor de var foran med to. Men alle gangene kom FHK tilbage, og Aalborg måtte helt hen til det 59. minut og 55. sekund for endegyldigt at lukke kampen med scoringen til 33-31.

- Vi er gode til at spille 60 minutter forstået på den måde, at vi bliver ved, også selvom vi er bagud. Det gør, at vi sjældent får en snitter, og det er virkelig noget, vi har talt meget om. Vi skal gøre kampene færdige. Nogle gange bærer det frugt, andre gange gør det ikke - som i dag, sagde stregspiller Rasmus Jensen.

Han var ærgerlig over nederlaget men tilfreds med, at FHK formåede at presse Aalborg.

- Jeg ved godt, hvordan det er at spille en liga-kamp mellem to Champions League-kampe og skulle levere fire dage på den helt store scene efter den her kamp. De kom her med et håb om endnu en dag på kontoret, men det fik de ikke, sagde Rasmus Jensen.

Han mente, at Aalborgs brug af syv mod seks-angreb var et bevis på, at gæsterne var presset.

- Det plejer de ikke at gøre, for de er som regel rigeligt gode til at vinde uden at angribe i overtal, sagde han.

Rasmus Jensen var fremragende som general i forsvaret og han var en af de helt store grunde til, at Aalborg efter pausen ikke kunne bryde igennem.

De kom her med et håb om endnu en dag på kontoret, men det fik de ikke.

Rasmus Jensen, FHK-stregspiller

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce