Annonce
Fredericia

FHK-helt: Jeg ville så gerne vinde den her kamp

Anders Kragh Martinusen blev den helt store helt, da FHK sejrede over Århus. Hans scorede 12 mål. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Anders Kragh Martinusen scorede 12 mål og satte den sidste afgørende træffer, da FHK slog Århus med 36-35. Det var han stærkt tilfreds med.
Annonce

Fredericia: Anders Kragh Martinusen havde svært ved at skjule sin begejstring efter 36-35-sejren over Århus torsdag aften.

Og hvorfor skulle han også det? Han scorede 12 mål mod sin tidligere klub og stod for kampens afgørende træffer i de døende sekunder.

- Det var pisse hamrende lækkert, at vi vandt, sagde han med et stort smil.

- Jeg er opsat til alle kampe, det er slet ikke det, men jeg ville så gerne have, at det lykkedes i dag. Jeg var træt af vores sidste kamp mod dem, hvor vi spillede en god halvleg men tabte, og jeg spillede ikke selv nogen god kamp  i den.

Han mente, at kampen blev en noget rodet affære. Begge hold angreb med højt fart, og det gav en kaotisk kamp med lidt etableret forsvarsspil og mange mål.

- Vi spillede ikke vores bedste kamp, men alligevel spillede vi med om sejren til det sidste. Ligesom vi gjorde mod TTH Holstebro i den sidste kamp. Denne gang var det bare os, der havde fordelen og tog sejren til sidst. Det viser karakter, sagde han.

Før sæsonen sagde Anders Kragh Martinusen, at hans klare mål for sæsonen var top-8. Med sejren over Århus er FHK netop der.

- Det er skønt at være der. Jeg er ikke taget til Fredericia for bare at skulle spille mod nedrykning. Men da vi ikke leverede i starten, ændrede jeg perspektiv. Vi tager en kamp ad gangen, sagde han og fortsatte.

- Vi skal være ydmyge. Vi kæmper for hver en sejr og hvert et point. Stillingen kigger vi på engang imellem, men det er ikke hovedprioriteten.

FHK spiller igen på onsdag, hvor turen går til Skjern.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Sponsorater skudt over målet

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Fredericia

Coronavirus har sat genbrugsbutik under pres: Syv af 18 var syge i første omgang - nu er yderligere sendt hjem

Fredericia

Deltag i afstemninger: Overholder du og andre myndighedernes anbefalinger, når du handler?

Kolding For abonnenter

Niras og Rambøll-analyse: Klapning af opgravet havbund er eneste vej frem for Marina City

Annonce