Annonce
Fredericia HK

FHK-helten Stoklund: Et øjeblik jeg vil huske for altid

Kristian Stoklund kommer ikke til at glemme kampen mod RIbe-Esbjerg. Han spillede fantastisk. Arkivfoto: Mette Mørk
Når Kristian Stoklund sidder som en gammel mand og kigger tilbage på sin håndboldkarriere, vil kampen mod Ribe-Esbjerg være en af de ting, han husker. Han scorede det afgørende mål, da FHK fik 29-29 mod top-6-bejleren.

Fredericia: Kristian Stoklund var dagens mand i skysovs, da Fredericia HK fik et højst overraskende point mod Ribe-Esbjerg. Ikke nok med, at playmakeren scorede 10 mål, han var også manden, der satte den sidste træffer i kassen. Med ét sekund igen.

Og så endte det hele 29-29.

- Det er et af de øjeblikke, jeg kommer til at huske til evig tid. En spækket arena, et point mod et tophold og en god kamp af mig personligt. Det er svært at beskrive det. Det føles som et eventyr, sagde Kristian Stoklund.

Kampens sidste mål blev scoret i sidste sekund, da Jimmi Andersen reddede en fri chance, så Stoklund kunne skyde til sidst. Han blev holdt, men han fik alligevel fundet nettet.

- Jeg anede ikke en engang, hvor langt der var ind til mål. Jeg skød sådan set bare. Jeg troede, at det var slut, fordi jeg frygtede at der blev dømt dobbelt dribling mod mig. Men de gav mig et frikast, og det flyttede mig tættere på mål og gav mig muligheden. Det var fantastisk, sagde han.

Annonce
Det er et af de øjeblikke, jeg kommer til at huske til evig tid. En spækket arena, et point mod et tophold og en god kamp af mig personligt. Det er svært at beskrive det. Det føles som et eventyr.

Kristian Stoklund, FHK-playmaker

Stemplede ind

Han stemplede for alvor ind i ligaen for FHK i kampen mod vestjyderne. FHK var i problemer undervejs, mens Stoklunds tunge skud og hans rappe fødder gjorde en stor del af forskellen.

- Det var dejligt. Jeg kom til FHK for at tage sammen med klubben tilbage i det gode selskab, hvor jeg føler at vi hører hjemme. Jeg har set en masse video med Ribe-Esbjerg, og derfor havde jeg en idé om, at jeg kunne gøre ondt på dem, fordi deres midterforsvar ikke er så glad for at komme frem, sagde Stoklund.

Han var stærkt tilfreds med FHK's indsats som hold.

- Vi fortjente pointet. I perioder styrer vi kampen mod et tophold i rækken. Det er ikke alle oprykkere, der kan det, sagde han.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Forældre i kamp for Ungdommens Hus: - Havde det ikke været for huset, havde vores datter aldrig fået sin studentereksamen

Fredericia

Private plejere demonstrerer i eftermiddag: - De ældre er taberne her

Annonce