Annonce
Fredericia HK

FHK henter en svensk bombemaskine

Viktor Skillhammar er ny mand i FHK-trøjen. Han kan spille både playmaker og back. Foto: Fredericia HK
Svenske Viktor Skillhammar skifter til Fredericia HK efter en periode i spansk tophåndbold. Han har før vist sig som en særdeles målfarlig spiller.

Fredericia: Der har været stille omkring Fredericia Hk et stykke tid, men fredag eftermiddag rykkede klubben på sig igen og præsenterede en ny spiller i svenske Viktor Skillhammar.

Den 30-årige svensker kommer til Fredericia efter et ophold i spanske Benidorm, som ligger midt i den bedste, spanske række.

- Viktor er en utrolig stærk mand til mand spiller, meget aggressiv og direkte i sit spil. Han kan spille alle tre positioner i bagkæden, men han gør sig primært som playmaker og venstre back, hvor han med pladsskifte er en evig trussel mod modstanderens mål, siger FHK's daglige leder, Thomas Larsen, i en pressemeddelelse.

Med tilgangen af svenskeren lukker Fredericia HK et af hullerne på sit mandskab. Det selv samme hul, der blev åbnet da playmakeren Frederik Krarup forlod klubben.

Dermed står man nu med både Kristian Stoklund og Viktor Skillhammar som metronomerne, der skal sætte takten i klubbens offensiv. Samtidig lukker FHK endnu et hul i truppen, da klubben også har manglet skudstyrke i bagkæden.

Truppen er snart komplet

Viktor Skillhammar er en mand med mål i hænderne. Inden opholdet i Spanien, var han topscorer i den norske klub Halden, for hvem han scorede henholdsvis 149, 106 og 151 mål i tre sæsoner.

Thomas Larsen erklærer sig voldsomt tilfreds med at kunne tiltrække en spiller af denne kaliber.

- Med signingen af Viktor har vi fået en utrolig stærk spiller med meget rutine, som skal være med til at slås i Håndboldligaen for FHK i de kommende sæsoner. Vores trup er ved at være komplet til sæsonstart med en enkelt spiller mere, så vi er meget fortrøstningsfulde, og glæder os til at prøve kræfter med landets bedste håndboldrække, siger Thomas Larsen.

Viktor Skillhammar måler 188 centimeter og vejer 95 kilo. Han flytter til Fredericia sammen med sin kone og sine to børn i løbet af juli.

- Det projekt, som jeg er blevet præsenteret for i Fredericia, tiltaler mig virkelig. Det er en klub på vej frem, og det er en klub med visioner, som jeg glæder mig til at være en del af. Den danske liga er samtidig en liga, hvor man virkelig bliver godt matchet i alle kampe, og det ser jeg frem til, siger svenskeren.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce