Annonce
Fredericia HK

FHK jagter udesejr nummer to

Anders Kragh Martinusen spiller lørdag for modstanderen, når Fredericia HK møder Århus Håndbold, men i næste sæson optræder Martinusen i FHK-trøjen. Arkivfoto: Ole Nielsen
Hos Fredericia HK er målmand Jimmy Andersen tvivlsom deltager, når det lørdag gælder udekampen mod Århus Håndbold.
Annonce

Fredericia: Anders Kragh Martinusen viste sig som et ubehageligt bekendtskab, da han tilbage i november 2019 sammen med Århus Håndbold besøgte Fredericia.

10 gange scorede Anders Kragh Martinusen i Thansen Arena, og det overrasker ikke FHK-træner Jesper Houmark, hvis Martinusen atter leverer en god præstation, når Fredericia HK lørdag runder Aarhus.

- Jeg tror, en spiller sagtens kan være ekstra opsat, når han spiller mod sin kommende klub og klubkammerater, siger Jesper Houmark med henvisning til, at Anders Kragh Martinusen næste sæson spiller i FHK-trøjen.

- Det bliver godt at få ham at se på nærmeste hold, når det er en spiller, som i næste sæson spiller hos os, og så må vi bare ikke håbe, han igen rammer en 10-målskamp, fortsætter Jesper Houmark.

Det bliver godt at få ham (Anders Kragh Martinusen, red.) at se på nærmeste hold, når det er en spiller, som i næste sæson spiller hos os, og så må vi bare ikke håbe, han igen rammer en 10-målskamp.

Jesper Houmark, FHK-træner

Annonce

Uforudsigelige århusianere

Trods Anders Kragh Martinusens 10 mål vandt Fredericia HK klubbernes første møde.

FHK vandt med 31-29 efter én af sæsonens bedre præstationer, og lørdag satser Jesper Houmark på en gentagelse. Muligheden for sæsonens blot anden udesejr er ifølge Houmark til stede.

- Århus Håndbold er bedre ude end hjemme, og så er det et hold, som er vanskelig at blive klog på, siger FHK-træneren.

For et par uger siden tabte Århus i egen hal til ligaens nummer næstsidst Lemvig/Thyborøn, mens århusianerne kort efter ude pressede et af topholdene, Team Tvis Holstebro, til det yderste.

Annonce

Stadig tvivl om målmand

Hos Fredericia HK er det tvivlsomt, om målmand Jimmy Andersen spiller, da han døjer med en lårskade.

Et comeback nærmer sig, men i FHK-lejren tages der ingen chancer.

- Jeg håber, vi snart får ham klar, men samtidig ligger vores vigtigste i april, når nedrykningsspillet begynder, og det er vigtigere, vi har ham med til den tid, end at han spiller i Aarhus, siger Jesper Houmark og fortsætter:

- Jeg er helt sikker på, at han spillede, hvis vores kamp mod Århus var afgørende, men det er den ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Indbrud i ferietomt hus

Debat

Forbrugerne stemmer med gaflen

Annonce