Annonce
Sport

FHK-kæmpe var helt ude i kulden - nu vanker der spilletid

Peter Nielsen kan se frem til mere spilletide i FHK. Arkivfoto

Den enes død er den andens brød. Peter Nielsen har været helt ude i FHK-kulden men nu kan han se frem til spilletid i skyggen af Frederik Krarups grimme knæskade.

Håndbold: Det var ikke ret mange minutter, Peter Nielsen fik i starten af denne sæson. Han kom tilbage til klubben i 2015 med bulder og brag og blev hurtigt klubbens mest centrale spiller.

Den rolle bestred han til december 2016, hvor han i en kamp mod Nordsjælland modtog en grim knæskade, som nærmest holdt ham ude i halvandet år. I denne sæson var han klar fra start, men andre var foretrukket: Nicolaj Mehl og Jacob Mikkelsen på højre back og Kristian Stoklund og Frederik Krarup som playmakere.

Peter Nielsen har mestendels kigget på fra bænket og kommet med gode råd til holdkammeraterne.

Men Fredericia Krarup blev grimt knæskadet i den forrige kamp mod HØJ Elite. Det banede vejen for Nielsen, som spillede mange minutter i fredagens sejr over HC Odense. Og sådan går det hurtigt i en sportsverden, som af og til er iskold.

- Det er naturligt, at jeg er tættere på spilletid nu, for vi er jo blevet en mand mindre. Min rolle er at aflaste Kristian Stoklund, og så har jeg stadig den rolle at tage med og opmuntre holdkammeraterne. Det har ikke ændret sig, siger Peter Nielsen.

Annonce

Vi stadig har en bred trup, og man kan sige, at den må godt nok have været ekstrem bred før, når jeg slet ikke var i nærheden af spilletid.

Peter Nielsen med et smil.

Ekstrem bredde

Han er tømrer, og da vi fanger ham er han ved at bygge et hus i novemberkulden. I håndboldhallen er han ikke længere derude, hvor der er minusgrader.

- Vi stadig har en bred trup, og man kan sige, at den må godt nok have været ekstrem bred før, når jeg slet ikke var i nærheden af spilletid, siger han og griner.

Lørdag klokken 16.00 venter en udebanekamp mod Køge Håndbold. Bundholdet i 1. division har sølle én sejr i 10 kampe og bør slet ikke være et problem at overkomme.

- Vi skal fortsætte med at blive bedre til det, vi arbejder på. Det har været angrebet i denne uge. Og så skal vi vinde, siger Peter Nielsen.

Skal vi forvente en nedslagtning?

- Det skal man ikke forvente i den her række. Men hvis vi gør det, som vi kan, vinder vi den kamp. Måske bliver det samme kampbillede som mod Odense, hvor vi knækkede dem til sidst, siger Peter Nielsen.

- Alle holdene i rækken er lige gode, når vi tæller de første syv mand. Det er de resterende syv, der gør forskellen, og der ser vi stærke ud, siger han.

FHK fik et enormt rygstød i sidste runde, hvor Tønder tabte til Sydhavsøerne og viste, at holdet ikke er usårligt. Nu skiller blot én sejr de to mandskaber i toppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

I konkurrence med etablerede spisesteder: Ros har fået en rosende modtagelse

Annonce