Annonce
Fredericia HK

FHK-keeper efter nøglesejr: Vi var i fuld kontrol

Emil Tellerup stod en god kamp, da Fredericia HK hjemme slog Nordsjælland: Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Emil Tellerup og Fredericia HK tog vigtige point med sejren over Nordsjælland.

Fredericia: I sport kan alt ske, og nogle gange gør det.

Derfor var Emil Tellerup først i slutfasen sikker på, at FHK’erne hev to point mod Nordsjælland. Fredericia HK vandt hjemme i Thansen Arena med sikre 33-26 efter pauseføring på 17-12.

- Vi kontrollerede næsten hele kampen, men man ved aldrig - det er jo sport. Deres målmænd kan pludselig tage alt og vores ingenting, og så kan en kamp hurtigt ændre sig, sagde FHK-målmand Emil Tellerup efter sejren over Nordsjælland.

Men det skete ikke. Tellerup og makkeren Jimmi Andersen tog, hvad de skulle, og markspillerne passede ligeledes det, de skulle.

Dermed tog Fredericia to vigtige point i kampen mod ligaens nummer sjok.

- Nu har vi fem point ned til Nordsjælland, og det kan vi bestemt leve med. Specielt i forhold til alternativet som havde været ét, sagde Emil Tellerup med et smil.

Annonce

Sved på panden og masser af video

Emil Tellerup hæftede sig ved, at der ikke bare lå én ting bag sejren. Der var styr på gæsterne bedste skytter, Kasper Kisum og Matias Campbell, og der blev lukket godt ned for gæsternes gennembrud.

- Der var meget, som lykkedes for os. Vi fik også løst, at de i anden halvleg gik over til at spille med syv markspillere, sagde FHK-keeperen.

Fredericia HK spiller igen allerede onsdag aften, når det gælder udekampen i Aalborg, og Tellerup havde allerede kort efter Nordsjælland-kampen et godt bud på forberedelsen:

- Vi skal lige ryste kampen mod Nordsjælland ud af kroppen, få svedt lidt og så se en masse video.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce