Annonce
Sport

FHK klar til festlig sæsonstart: Vil fylde ny håndboldhal helt op

Bent Jensen, formand for FHK, forsøger at fylde den nye hal på onsdag, når sæsonen indledes mod HEI. Arkivfoto

Fredericia HK's formand, Bent Jensen, håber på, at den nye håndboldhal i Fredericia Idrætscenter bliver fyldt til randen, når klubben onsdag aften tager imod HEI i sæsonens første kamp.

Fredericia: En propfyldt håndboldhal. Det er det mål, som Fredericia HK jagter, når klubben onsdag aften tager imod HEI i sæsonens første kamp. En sæson, som gerne skal bringe klubben i top-3 og dermed i spil til ligadåb.

- Det vigtigste er selvfølgelig, at de folk, der kommer, får en god håndboldoplevelse. Men jeg tror på, at der i hvert fald kommer 2000 mennesker, og vi har et håb om en helt fyldt hal, siger klubbens formand, Bent Jensen.

Mellem klokken 18.30 og 19.30 byder klubben, i samarbejde med Carlsberg, på en gratis øl eller vand. Desuden vil de første 500 gæster modtage noget at spise i form af en pulled pork burger.

To tiltag, der sammen med håndbolden skal forsøge at trække folk til huse.

Annonce

Gratis entré

FHK kører igen med gratis entré hele sæsonen, og indtil videre er der ingen konkrete planer om at ændre på det. Men skulle klubben rykke op i ligaen allerede næste år, kommer det nok til at koste noget at komme til håndbold i Fredericia.

- Det er noget, som vi går og arbejder på. Men der er mange måder at skrue en model sammen på. Nogle klubber tager entré og ser det som en del af forretningsmodellen, men det er ikke sikkert, at vi skal gøre det, siger Bent Jensen.

- Måske skulle man i stedet gør sådan, så man får billetter til hjemmekampene, hvis man bliver en del af fanklubben. Det er bare en af flere ting, som vi overvejer lige nu, fortæller formanden.

Bent Jensen har et håb om, at den nyrenoverede Thansen Arena kommer til at løfte håndbolden.

- For tilskuerne, sponsorerne og spillerne bliver det en bedre oplevelse at se og spille håndbold i de nye rammer. Det kommer til at gøre os stærkere på hjemmebane, siger Bent Jensen.

FHK indleder sæsonen klokken 20 onsdag aften. Modstanderen er, som tidligere nævnt, HEI.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce